Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte ay ay ne kadar kilo aldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S
Siz 28 29 haftaya kadar sadece 4 kilo mu aldiniz? Beslenmenize dikkat ediyormuşsunuz masallah en sagliklisii tabi ama bebek, kan hacmi, odem artışı zaten onlar toplam 4 kilo eder :) sizin bucut hic yag depolamamis o zaman :)))

O 22 24 hafta arasi pek cok kisi ani 3 4 kilo aliyor. Ben de oyle olmustu tatlim.

Simdi yaz da geldi yaz meyveleri yemeyelim de napalim :/ :))))

O 22 24 hafta arasi pek cok kisi ani 3 4 kilo aliyor. Ben de oyle olmustu tatlim.

Simdi yaz da geldi yaz meyveleri yemeyelim de napalim :/ :))))

geçen hafta doktora gittim canım 68,6 geldim sadece 400 gram almışım ama bebişim 700 gr almış doktor iyi gidiyorsun dedi yürüyüşün faydaları galiba 12 ile kapatırsın dedi bakalım kaldı 11 hafta yaz aylarında çok almazsın dedi ama bilemiyorum tabi

S

Siz 28 29 haftaya kadar sadece 4 kilo mu aldiniz? Beslenmenize dikkat ediyormuşsunuz masallah en sagliklisii tabi ama bebek, kan hacmi, odem artışı zaten onlar toplam 4 kilo eder :) sizin bucut hic yag depolamamis o zaman :)))
Benim hamileligim riskli ayakta durmam yürüyus yapmam yasak hamur isi tatli tuketmiyorum cunku kabiz olmamam lazim bebegimiz cok sukur iki hafta önde gidiyor iri bebek diyor doktorumuz son kontrolde 500 gr almisim 350 gr bebek almis belki son ayda ani kilo alirim ama erken dogum olacak buyuk ihtimalle son ayi goremem gibi geliyor...

aaa inşallah zamanında doğar bebiş, artık bu saatten sonra doğsa da yaşama ihtimali çok çok yüksek sadece karnında değil hastanede seni bekletir köfte.

Ben ilk 20. haftaya kadar 7-8 kilo verdim canım.. Sonra her ay bir kilo aldım.. Son ay da 4 kilo birden aldım :))
Yani sanırım toplamda 9-10 kilo ile bitirdim :)

evet senin kilon çok çok iyi gidiyormuş, doktorum demişti zaten yaklaşık 7 kg doğumda kaybedersin diye.
30 haftada 8,6 kg almışsın sanırım.
bende 30 haftada 10 kg aldım.

7 8 kilo vermek mi naptın sen kusmanın yanında spor mu yaptın
Yok canım ne sporu..
7/24 mide bulantısı yaşıyordum ben ay çok fenaydı hatırlamak istemiyorum..
Günde bi tane yeşil elma ile beslendim o haftaya kadar ://
Artık ağlıyordum yemek yiyemiyorum diye..
Etrafımda yemek yendikçe gözlerim doluyordu :))))

ayy o psikoloji de çok zor olsa gerek , sağlıkla alalım da kiloları gerisi önemli değil.
Bebişin doğdu sanırım sağlıkla inşallah.

evet senin kilon çok çok iyi gidiyormuş, doktorum demişti zaten yaklaşık 7 kg doğumda kaybedersin diye.
30 haftada 8,6 kg almışsın sanırım.
bende 30 haftada 10 kg aldım.

evet 6,8 kilo aldim canım iyi gidiyor şimdilik ama seninde çok değil 15 kg a kadar normal bence toplamda bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da en önemlisi o fazla kilo da iyi birşey değil zaten inşallah çok almadan kapatırız 40 haftayı

Ilk dört ay üc dört kilo verdim, sonra iste bes alti ay icinde 21 kilo aldim, iki hamileligim de bu sekilde gecti
Cocuklarimin kilosu gayet iyiydi, ben de en gec bir sene sonra eski halime döndüm

I
Insallah tatlim dikkat ediyorum neler olacak gorecegiz :)

Odem mi topladi vucudun acaba tatlin

Ödem de vardir illaki fakat kilo aldim iste, önlenemez bir sekilde. Zordu hamileliklerim yedi ay cikarttim. Zaman buldukca yürüyüse cikarak ve uyumadan sürekli ayakta kalarak verim tüm kilolari. Az birsey kaldi desem de bu benim idealim galiba.
Eski kiyafetlerime giriyorum ya yetiyor bana. Cocuk bakarken kilo kalmiyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…