Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte ay ay ne kadar kilo aldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
34
Arkadaşlar merhaba hamilelikte kaç kiloyla hamile kaldınız, ay ay kaç kilo aldınız yazıp kilo alımı konusunda nasıl gittiğimizi değerlendirelim mi?

ben başlayım

Başlangıç: 65
2.ay:66
3. ay.67
4. ay 68 ( 16-22 haftalar )
5.ay 72 ( 22-23-24 . haftalar )
6.ay 73,3 ( 25,26,27 . haftalar )
7. ay 74,5 ( 28,29 ) - 75.5 ( 30, 31 )
8.ay 77, (32,33,34 )- 78 (35).
9. 80 kg ile bitirdim.

bebek 2 yaşına geldi 69 a düştük ancak ama diyet miyet birşey yapmadım.

2.ciye hamileyim şimdi biraz sporla 65 e düşürdüm kilomu

3. ay.(12,13 ) 68 kg olduk hadi hayırlısı :)

Henüz buradayım :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba hamilelikte kaç kiloyla hamile kaldınız, ay ay kaç kilo aldınız yazıp kilo alımı konusunda nasıl gittiğimizi değerlendirelim mi?

ben başlayım

Başlangıç: 65
2.ay:66
3. ay.67
4. ay 68

Henüz buradayım :)
bende 64 ile başladım 15 nci haftada 63 olmuşum iki haftadır acayip iştahım arttı haftaya gideceğiz bakalım :)

ilk 3 ay 3 4 kilo almistim 6. ayda 8 kilo almistim doguma girerken toplamda 11 kilo almistim.oysa hep saglikli beslendim kuru meyveleri ceviz vs de eksik etmedim. bol su ictim iri bir bebek dogdu. 4.5 kilodan fazla. dogum sonrasi 6.5 kilo vermistim. 40 imiz ciktiginda eski kiloma dönmüştüm

ilk 3 ay 3 4 kilo almistim 6. ayda 8 kilo almistim doguma girerken toplamda 11 kilo almistim.oysa hep saglikli beslendim kuru meyveleri ceviz vs de eksik etmedim. bol su ictim iri bir bebek dogdu. 4.5 kilodan fazla. dogum sonrasi 6.5 kilo vermistim. 40 imiz ciktiginda eski kiloma dönmüştüm

ayy harika canım ya bende 6. aydayım 8 kilo aldım hedef 12 ile kapatmak bakalım inşallah bende senin gibi bitirebilirim. :dua:Benim miniğimde birazcık tombiş bakalım neler olacak :KK76:

merhaba kızlar, bayadır kimse yazmamış ama ben yazayım dedim :halay:
Benimde boyum 1.68
başlangıç kilom 60

12. hafta : 2 kilo
17. hafta : 4 kilo
22. hafta: 7 kilo baktım çok hızlı gidiyorum :skandal:dikkat etmeye başladım
27. hafta: 8-9 kilo arası değişiyor.
bakalım sonuç ne olacak bu ara tatlıya çok dayanabildiğim söylenemez ama :kızgın:

merhaba kızlar, bayadır kimse yazmamış ama ben yazayım dedim :halay:
Benimde boyum 1.68
başlangıç kilom 60

12. hafta : 2 kilo
17. hafta : 4 kilo
22. hafta: 7 kilo baktım çok hızlı gidiyorum :skandal:dikkat etmeye başladım
27. hafta: 8-9 kilo arası değişiyor.
bakalım sonuç ne olacak bu ara tatlıya çok dayanabildiğim söylenemez ama :kızgın:
her zaman dengeli ve saglikli beslenme taraftariyim. kuru meyve cok tuketirim. ekmek az tatli ve hamur isini az tüketirsek sorun olmaz.bol su icmek emzirirken de hamileyken de iyi gelir

56 kilo ile hamile kaldim gecen hafta tartildigimda 60 kilo ciktim.. Hamur isi tüketmiyorum tatli cok cok az sadece kahvaltida ekmek yiyorum geceleri aciksam bile sadece su icip yatiyorum meyveme suyuma kuruyemise dikkat ediyorum bebegimiz masallah haftasina gore kilosu cok iyi benim korkumda annem son ayda cok sisiyormus bende oyle olucam diye cok korkuyorum.

Seker mi yuksek cikmisti siz de? Az kilo almissiniz ama bebek baya masallah tomnis olmuş

Back