Hamilelikte aşırı gerginlik

KeskeYesilElmaOlsaydim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
237
500
33
30
Merhabalar hanımlar,

11 haftalık hamileyim ve özellikle son iki haftadır aşırı gerginim. Eskiden olsa alttan alacağım veya fark bile etmeyeceğim şeylere çok gerilmeye başladım ve bu durum beni yordu. İşte , evde , ailemleyken hep sinirlenecek bir şey buluyorum ve bastırmaya çalışıyorum. Benim gibi olanlar var mıydı? Nasıl bu durumdan kurtulabilirim?

Sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah.

Hamilelik boyunca hormonlar bizi yeniyor yani nasıl kurtulurum gibi bir şey yok.
Evdeki tül rengine ağlamışlığım var
Doğuma sayılı günler kaldı ne çabuk geçti hiç bir şey anlamadım diye üzülüp eşimi geriyorum .

Önemli olan bu süreç geçici, eşiniz ve çevreniz bir tık anlayışlı olursa emin ol belli bir haftadan sonra abartı gidiyor.

Teşekkür ederim. Siz de sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz inşallah.

Eşim ve aileler anlayışlı sağolsunlar ama bu durum nereye kadar gider bilmiyorum . Kendimi de yoruyorum. Umarım bir an önce sakin halime geri dönebilirim :)

Bende aynı durumdayım 11 haftalık hamileyim ve iyi niyetle söylenen şeylere bile çok biliyonuz diyip dil çıkarmak geliyor içimden

Vlla bende aşırı gerginin yalandan yere kimseye goy goy yapamıyorum, herkese saplıyorum gidiyorum bu bebek beni acayip dobra yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…