Hamilelikte Apandisit Ameliayatı oldum bakarmısınız

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
Kızlar tam 15 hafta 2 günlük sabaha karşı bi ağrı bastırdı hastaneye gittim bi düşük tehlikesi bi yumurtalık iltihabı dediler kadın doğumluma gittim oda Bebek sağlıklı deyip cerraha yönlendirdi ve ultrasonda Bebek'ten apandisit gözükmedi kan tahlilleriyle apandisit ameliyatı oldum acil ucundan patlamak üzerdeymiş zaten zor kurtulmuşum bebeğim iyi Allah'a şükür ameliyatı 2 gün önce oldum sizce bebeğime bişey olur mu ister istemez korkuyorum sizin böyle duyumunuz oldunu basına gelen warmı ????

Cnm öncelikle geçmiş olsun internette ararken denk geldi simdi benimde sağ alt tarafta ağrı var Künt bir ağrı apandist mi bilemiyorum hafta sonu birde şüphede kaldım yardımcı olabilir misin ?

Kızlar ben de apandist aldırdım. Onun ağrısının ayırt edici özelliği şu oluyor: patlama raddesine gelince bir tek cenin pozisyonunda durabiliyorsun asla dik duramıyorsun. O hale gelirseniz -ki gelmeden bence iyice doktora görünün- muhakkak acile koşun.

Sağol cnm cevabın için sanırım benim apandist değil herhalde Bebek sağ tarafta sıkışma yapıyor yazıyı yazdıktan bi süre sonra rahatladım üstüne de Ağrı'm olmadı Hamd olsun ama dediğin gibi bişey yaşarsam direk acile koşucam..

X