Paxera 10mg. Iciodum. Başlarda olduğunuz için duygusallık normal merak etmeyin.ben de öyleydim.baslamadiysa yakında koku hassasiyeti, bulantı başlar.D
Daha önce ne içiyordunuz ben paxil 10 mg iciyordum bana yetiyordu mg az ondan çok kötü olmadimnolmam ins sadece duygusallık var oda normal sanırım hamilelikte
Yeni ilaç başladınız ya ondan olur yada kesince olur çok nadir olur ben olurdum birden firlardim sanki kalbim atmıyor sonra uyurudum ama saçma işte beyin uyandiriyorGece saat 4 e geliyor. Kaygı ve korku ile uyandım. Yok mu benim gibi olan. Neden böyleyim kendime kızıyorum.
İlaca ne kadar zamanda alıştınız.ben iştahım da sıfırYeni ilaç başladınız ya ondan olur yada kesince olur çok nadir olur ben olurdum birden firlardim sanki kalbim atmıyor sonra uyurudum ama saçma işte beyin uyandiriyor
Ben varım hamileyim panik atak krizleri geçiriyorumGece saat 4 e geliyor. Kaygı ve korku ile uyandım. Yok mu benim gibi olan. Neden böyleyim kendime kızıyorum.
Terapi alsanız çok rahatlarsiniz tavsiye ederimBen varım hamileyim panik atak krizleri geçiriyorumkullandığım bi ilaç var kasılma için onu kullanınca bikere burnum şişti boğulcam diye aklım çıkıyor her içtiğimde korkudan ölüyorum çok zor gebelikte panik atak
Evet devlet olmaz EMDR terapi vs yapan yere gidiin bir kaç seans bile iyi gelirterapilerde maalesef çok pahalı devlettede çok verimli olmuyor
kac haftalik hamilesinizBen varım hamileyim panik atak krizleri geçiriyorumkullandığım bi ilaç var kasılma için onu kullanınca bikere burnum şişti boğulcam diye aklım çıkıyor her içtiğimde korkudan ölüyorum çok zor gebelikte panik atak
26 haftalıkkac haftalik hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?