Hamilelikte antidepresan

D
Daha önce ne içiyordunuz ben paxil 10 mg iciyordum bana yetiyordu mg az ondan çok kötü olmadimnolmam ins sadece duygusallık var oda normal sanırım hamilelikte
Paxera 10mg. Iciodum. Başlarda olduğunuz için duygusallık normal merak etmeyin.ben de öyleydim.baslamadiysa yakında koku hassasiyeti, bulantı başlar.

Gece saat 4 e geliyor. Kaygı ve korku ile uyandım. Yok mu benim gibi olan. Neden böyleyim kendime kızıyorum.

Gece saat 4 e geliyor. Kaygı ve korku ile uyandım. Yok mu benim gibi olan. Neden böyleyim kendime kızıyorum.
Yeni ilaç başladınız ya ondan olur yada kesince olur çok nadir olur ben olurdum birden firlardim sanki kalbim atmıyor sonra uyurudum ama saçma işte beyin uyandiriyor

Yeni ilaç başladınız ya ondan olur yada kesince olur çok nadir olur ben olurdum birden firlardim sanki kalbim atmıyor sonra uyurudum ama saçma işte beyin uyandiriyor
İlaca ne kadar zamanda alıştınız.ben iştahım da sıfır

Ben varım hamileyim panik atak krizleri geçiriyorum kullandığım bi ilaç var kasılma için onu kullanınca bikere burnum şişti boğulcam diye aklım çıkıyor her içtiğimde korkudan ölüyorum çok zor gebelikte panik atak

Terapi alsanız çok rahatlarsiniz tavsiye ederim

kac haftalik hamilesiniz

Ben de 25 haftalik. Ilac da kullanıyorum ama tam düzelme oldu diyemem.hamilelik sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Daha şimdiden çok bunaldım. Ilac kullanmuyorsunuz sanırım

Banada hiç bitmeyecek gibi geliyor gün sayıyorum hergün boğulma korkusuyla yaşıyorum başka bi ilaç kullanıyorum doktora gitmemek için direniyorum siz hangi ilacı kullanıyorsunuz bi 30 haftalık olsam rahatlıycam az okadar çok ilaç kullanıyorumki erken doğum riskim var artık bunaldım herşeyden birde panik atak hepsine bedel zaten yemek bile yiyemiyorum kilo alamadım Allahtan bebeğin kilosu iyi Allah yardımcımız olsun hepimizin

Hamilelik için ilacımı bıraktım iyi değilim bu halde nasıl gebe kalıp bu dönemi geçireceğim bilmiyorum. Hamilelikte kullanılan ilaçlarda var olduğunu söyledi doktorum ama eşimin korkuları var yaşımda var bir sürü sorunlar baş edemiyorum

Hamilelik boyunca ilaç alıp sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı gerçekten ve bu şekilde sıkıntısız hamilelik geçiren ilaç kullanarak bebeğini emziren var mı

Kızlar bilmiyorum mesajimi gorurmusunuz 6 aylik bebegim var panik atak tekrardan nüksetti doktorla biraz konustuktan sonra benim iyi olduguma kanat getirip ilaci kotu olursan kullan dedi. Paxera yarim icecegim ben biraz dayandim emiyor diye kiyamadim ama toparlanmam lazımda cunku anne iyi olursa bebek iyi olur . Yarin ilaca baslamayi dusunuyorum memeyi kesip. Cunku o riski almam asla . Lustral ve brintellix kullanmistim bekarken simdi bu ilacin yan etkisinden korkuyorum. Bebegim ek gidaya gecti biliyorum mama verecegim geceleri ama benim psikolojimin iyi olmasi demek bebegimin rahat olmasi demek o yuzden yarin bismillah diyip basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…