- 2 Temmuz 2018
- 18
- 6
- 37
kızlar 3 aylık hamıleyım. uc ayım bu hafta doluyor. ama bu uc ayı doldurana kadar cektıgımı bır ben bır allah bılır. hamıle kalmadan once zaman zaman yaygın kaygı bozukluğuyla ılıglı ılac alıodum .hamıle kalmadan once bırakmıştım 10 aydır kullanmıodum. ancak hamılelıkle beraber sanırım tetıkledı ve buna depresyonda eslık edıo su an. sabahları mutsuz uyanıorum hayattan keyıf almıroum sankı. zaman hıc gecmıo. sureklı ıcımde bı korku basa cıkamıycam cok zorlanıcam yapamıycam gıbı dusunceler gelıo. psıkoterapı goruorum bır aydır fakat pek bı yararı olmadı. kadın doğumcum dayanabıldıgın yere kadar dayan cok mecbur kalırsak baslarız ılaca dedı. gebelıgını takıp ettgm bır suru hasta var hıcbırnın cocugunda bı sorun çıkmadı hatta unıvesıteye gdıen var dedı. bır tarafdan dırenıorum bı taraftanda aşırı zorlanıorum. ne yedıgımden ne ıctıgımden keyıf alıorum. bole bı hamılelık gecrdıgım ıcın kendımı sansız hıssedıorum suçlu hısedıorum canım ıse gıtmek bıle ıstemıyor. aranızda antıdepresan kullanıp bebeklerı sağlıklı olan yada antıdepresan kullanıp hamılıgı güzel gecıren düzelen varmı. kotu ornekler olmasın ama nolur cunku kotulerı duydukça daha kotu oluorum bendemı ole olcuam dıe. umut veren cumelelre o kdr cok ıhtycm varkı