• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte antibiyotik.

nilan70

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
52
36
98
İstanbul
Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz. Gebelikte herhangi bir enfeksiyon nedeniyle antibyotik iğne olup bebeği sağlıklı olan var mı? Bronşit nedeniyle oldum. Çevremde iğne olmuş olan yok. Endişeliyim. Bronşit veya idrar yolları enfeksiyonunda hep hap mı kullanılır iğne zararlı mı acaba.

hiçbi zararı olmaz cünki karsı komsumda enfeksiyona karsı cok iyne yedi 5 gün öncede doğum yaptı cok sağlıklı kız ccocuğu dünyaya getirdi hiç canını sıkma bu konuda

hiçbi zararı olmaz cünki karsı komsumda enfeksiyona karsı cok iğne yedi 5 gün öncede doğum yaptı cok sağlıklı kız ccocuğu dünyaya getirdi hiç canını sıkma bu konuda

sen bir kere iğne olmuşsun diye korkuyorsun canım ya ben kaç aydır defalarca yüksek dozlarda antibiyotik kullandım.. aylardır 4-5 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum, kum düşürdüm böbrek ağrısından yüksek ateşten hastanelerde yattım vs.. doktorlarda neden böyle olduğunu tam anlayamadılar.. ben yandım o zaman.. Allah'a emanet inşaallah sağlıklı doğar.. bence doktor kontrolinde aldıysan birşey olmaz gibime geliyor.. sonuçta onlar hangisi zararlı hangisi değil biliyorlar..

Bende de idrar yollarında enfeksiyon çıktı. önce bol su iç dedi geçer öyle dedi. içtim ama bir değişiklik olmamış idrar kültürü yaptırdık. sonucu aldığımda doktorum izine çıkmıştı bir başka doktora gösterdim. sen bu antibiyotiklerin hiç birini kullanamazsın dedi. şimdi haftaya tekrar danışacağım bir başka doktora bakalım ne diyecek?:44:

bende gripten antibiyotik kullandım idar yolları içinde monurol diye tek dozluk antibiyotik kullandım idrar yolu enf. en iyi çözüm bol su içmek

korkma canım ben de hamileliğimin 5. ayında antibiyotik kullandım maşallah oğlum çok sağlıklı doktora sormuştum herhangi bir zararı yok demişti ama kullanabileceğin antibiyotikler sınırlı tabi her antibiyotiği içemezsin doktorlar ona uygun ilaç veriyorlar hiç endişelenme hem enfeksiyon hamilelikte daha riskli bu şekilde düşün allah acil şifa versin...

Back