Merhaba..
6 haftalık hamileyim kanımda enfeksiyon çıktı sonuçlarım;
Anti cmv ıgm 1.38
Anti cmv ıgg 250.0 çıktı doktor başka hastaneye yönlendirdi.. okuduklarımdan ve doktordan duyduklarımdan sonra çok üzgünüm yaşayan var mı bu durumu yaşayıp bilen yardımcı olabilir mi?
Merhaba..
Anti cmv ıgm 1.38
Anti cmv ıgg 250.0 çıktı doktor başka hastaneye yönlendirdi.. okuduklarımdan ve doktordan duyduklarımdan sonra çok üzgünüm yaşayan var mı bu durumu yaşayıp bilen yardımcı olabilir mi?
Merhaba benim de 207 çıktı. Az önce öğrendim devlet hastanesine gidiyorum o yüzden sonuç hakkında görüşmek için daha 1 haftam var. Sonuç ne oldu size doktorunuz ne dedi acaba
Merhaba..
Anti cmv ıgm 1.38
Merhaba..
Anti cmv ıgm 1.38
Valla keşke ben de 9 haftalık olsaydım. Ben 20 haftalıgım avidite verdim ama son üç ayı gösterdiği için maalesef ilk 7hafta için kimse risk yok diyemiyor siz avidite ile bu işi çözebilirsiniz son üç ayı gösteriyor erken yakalamışsınız sanslısınız
Merhaba evet cıktı 90 çıktı yüksek çıkınca son 3 aydan önce geçirilmiş anlamına geliyormus o yüzden suan vücüdum da aktif enfeksiyon olmadıgı anlamına geliyormuş insallah sizinde yüksek çıkar