Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim de 207 çıktı. Az önce öğrendim devlet hastanesine gidiyorum o yüzden sonuç hakkında görüşmek için daha 1 haftam var. Sonuç ne oldu size doktorunuz ne dedi acabaMerhaba..
6 haftalık hamileyim kanımda enfeksiyon çıktı sonuçlarım;
Anti cmv ıgm 1.38
Anti cmv ıgg 250.0 çıktı doktor başka hastaneye yönlendirdi.. okuduklarımdan ve doktordan duyduklarımdan sonra çok üzgünüm yaşayan var mı bu durumu yaşayıp bilen yardımcı olabilir mi?
Ne oldu sonucunuz acaba? Benim de ayni durumlar başımda su andaMerhaba..
Anti cmv ıgm 1.38
Anti cmv ıgg 250.0 çıktı doktor başka hastaneye yönlendirdi.. okuduklarımdan ve doktordan duyduklarımdan sonra çok üzgünüm yaşayan var mı bu durumu yaşayıp bilen yardımcı olabilir mi?
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhaba..
Anti cmv ıgm 1.38
Merhaba aynen bayaa gecmiş ama bu konu benim de kafamı karıstırıyor bu araMerhabalar bende aynı durumdayım konu açılalı 1 yıl geçmiş ama aktif kullanıcılar varsa yazarsa sevinirim sonuç ne oldu
Merhaba avidite sonucunuz cıktı mı acaba, benim de su an ıgm 1.82 ıgg 250 çıktı avidite verdim dün9 haftalığım cmv ıgg 250 çıktı ıgm1.32 çıktı yani pozitif avidite verdim sonucunu bekliyorum sizde durumlar nasıl