• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ani ağlama

nisa3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
79
11
3
20
Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim dün aniden içime bi öküz oturdu sanki kendimş tutamadım ağlamaya başladım ortada hiç bişey yokken bu normal bişeymi sizde yaşadınızmı hiç

Hamilelikte normal. Bende çok ağlıyordum içimden hep ağlamak geliyordu hormonal

Bende de aşırı tahammülsüzlük mutsuzluk ve sinir var sürekli dişlerimi sıkarken buluyorum kendimi 9. Haftam. Normalde neşeli güler yüzlü bir insandım

Sen hamilesin farkında mısın, tabii ki normal bizim için en normali bunlar artık, sebepsiz de olsa, ıspanaklı böreği peynirli istiyorum diye ağlamakta bizim için mübah, sinirlenmek gereksiz gerginlikte mübah 😂😂

Kocanız markette bulamayıp sizin yediğiniz marka peyniri değilde başka markayı alıp gelince de ağlayabilirsiniz .
Gebelik böyle bişey 🤣

🤣🙈 tabisi arkasına da zaten beni sevmiyorsun sevsen benım ne sevdiğimi bile bile bunu almazdın diyip 🤣🤣🤣🤣 tepine tepine ağlayabilirsiniz 🤣
Bende kuruyemiş istedim şu yada güzeli varsa bu olsun dedim sonra dedim vazgeçtim üçüncü çeşit daha güzel onu al dedim, hepsinden almış canım çekiyor heralde diye, bende sen beni neden hıc dinlemiyorsun üçüncü çeşidi istemiştim sadece diye bı sinirlendim bı sinirlendim sonra oturup üçünden de catlayana kadar söylene söylene yedim 😂😂 adam da usulca köşede oturdu 😂😂😂

Bende kuruyemiş istedim şu yada güzeli varsa bu olsun dedim sonra dedim vazgeçtim üçüncü çeşit daha güzel onu al dedim, hepsinden almış canım çekiyor heralde diye, bende sen beni neden hıc dinlemiyorsun üçüncü çeşidi istemiştim sadece diye bı sinirlendim bı sinirlendim sonra oturup üçünden de catlayana kadar söylene söylene yedim 😂😂 adam da usulca köşede oturdu 😂😂😂
Ahahahaha 🤣🤣🤣 gerçekten varya çekilecek gibi olmuyoruz ha 🫣

Back