• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte alt karın sertleşmesi

1 haftadır bu şekildeyim umarım ciddi bişeye yol açmaz hayat kalitem düştü resmen :KK43: sen günlük işlerini yapabiliyor musun canım ben tuvalete zor gidip geliyorum
İlk başlarda haftam çok erken olduğu için korkuyordum, olabildiğince dinlenmeye çalışıyordum. Doktor da dinlen demişti. Sonra baktım ki bir şey olmuyor ve bir şey değişmiyor, günlük rutinime döndüm.

İlk başlarda haftam çok erken olduğu için korkuyordum, olabildiğince dinlenmeye çalışıyordum. Doktor da dinlen demişti. Sonra baktım ki bir şey olmuyor ve bir şey değişmiyor, günlük rutinime döndüm.
Bende dinleniyorum canım bol bol inşallah senin haftalarına ulaşabilirim 🙏🏻

Bende dinleniyorum canım bol bol inşallah senin haftalarına ulaşabilirim 🙏🏻

Ulaşırsın elbet. Bir sıkıntı görse doktor önlem alırdı. Ama yine de doktoruna söyle.
Sürekli söylüyorum canım rahim ağzımı ölçtü şükür kapalıydı nst çekti ama ilaç yazmadı sadece magnezyum önerdi bu gittiğimde yine söyleyeceğim

Back