Hamilelikte adet?

lucida93

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
159
227
303
Kızlar çok saçma gelecek biliyorum ama kendimi düşünmekten de alıkoyamıyorum, lütfen bi yardım edin. Bugün adetimin 4. günü, ilk gün çok hafif oldu, 2. ve 3. gün ise normal adet oldum, şuan yine çok hafif, normalde 7 gün adet olan biriyim ama şuan bayağı azaldı, dün mide bulantım, uyku halim aşırı vardı, bugün kasıklarımda ağrı, şişkinlik var, göğüs ağrım geçmişti ama bugün hafif yeniden başladı, test yaptım negatif çıktı, bu kadar olumsuzluğa rahmen hamile olamam değil mi? Psikolojik midir sizce? Gereksiz yere hadi doktora gidelim demek de istemiyorum eşime, tuhaf karşılayacak çünkü, hatta kendim bile kendimi garipsiyorum şuan. Lütfen bi akıl verin. Teşekkürler şimdiden.

hiç ertesi gün hapı filan kullandın mı veya doğum kontrol hapına başladın mı yeni?
Eğer çok panik oluyorsan birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıp doktora gitmende bi sakınca yok.

hiç ertesi gün hapı filan kullandın mı veya doğum kontrol hapına başladın mı yeni?
Eğer çok panik oluyorsan birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıp doktora gitmende bi sakınca yok.

Teşekkür ederim cevap için. Yok, hiç hap kullanmadım.

Merhaba benim durumum hemen hemen lucida93 ile benzer olsada adetmi gününden erken oldum ve daha önce yasadimlarmdan farklı olarak salı başlayıp perşembe bitti. Sadece tuvalete ciktigimda kan geliyordu.onun dışında pedimin 4/1 ini bile doldurmadı sadece koku yapmasn diye değiştirip durdum.normalde 4-5 gün sürüyor ve bayağı yoğun geçiyor du. Şuan kahverengi akıntı var sadece. 6aylik evliyim. Hamilelik aklımdan bile geçmezdi fakat biraz araştırdım üstüne gorme gibi durumlar varmış. Belirti yok sadece bel ağrısı cekiyorum. Benzer durum yaşayan arkadaşlar mız varsa yardımcı olabilir misiniz yok tere doktora gitmek istemiyorum

Ben hamile değilmişim canım, hatta başka bi mesele de olduğu için kadın doktoruna gittim, geçen ay yumurtlama olmadığını söyledi, ondan öyle olmuş, mevsim geçişlerinde olur, bi sorun yok dedi. Sizi bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…