• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte adet sancisi

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Iyi aksamlar arkadaslar
gebelik bolumune yazdim ama hic cvp alamadim bellki burda anneler vardir bana bilgi vercek.
ben 30 haftalik hamileyim dun basladi bu agrilarim sanki adet olcakmisim gibi karnim agriyor belim agriyor acaba bu durumu yasayan varmi yada normal mi acaba? Cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler

Canım öncelikle hayırlı oldun bebişin inşallah.
Neden doktorunu aramıyorsun?
Bu ciddi bi durum olabilir...

30 haftalıkken yasamadım sanırım..

Ama derlerki normalde adet olacagın gun hangı gunse o zaman sancı vururmuş yıne hamıleyken..

Yınede doktoruna sor

TE="millan, post: 38046306, member: 337340"]30 haftalıkken yasamadım sanırım..

Ama derlerki normalde adet olacagın gun hangı gunse o zaman sancı vururmuş yıne hamıleyken..

Yınede doktoruna sor[/QUOTE]

Tesekkurler cnm

Iyi aksamlar arkadaslar
gebelik bolumune yazdim ama hic cvp alamadim bellki burda anneler vardir bana bilgi vercek.
ben 30 haftalik hamileyim dun basladi bu agrilarim sanki adet olcakmisim gibi karnim agriyor belim agriyor acaba bu durumu yasayan varmi yada normal mi acaba? Cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler
Hamilelik dönemlerinde 9 ay boyunca adet olanlar var,daha önce hiç başınıza geldimi ?

Hayir ilk bebegim ama kanamam olmadi bugune kadar cok sukur bu aralar var bu agrilar tek
Bence doktoruna gitmelisin canim...
icinde rahat etmis olur..
idrar tahlili de yaptir derim ben...
Fazla agrin olmasi normal degil bu haftalarda daha cok erken ....
Saglicakla kucagina alman dilegi ile ....

Bende şimdi de var bu ağrılar. Sanırım rahim genişliyor ondan. Yine de kendini fazla yorma canım ve takip et geçmezse veya daha da artarsa doktorunu ara. Geçmiş olsun... :)

rahmın yenıden aşşağı doğru ınıyo bebegın doguma hazırlanıyo bı ıkı hafta içinde mıde bolumunde boşluk oluşmaya baslıycak korkma normal bunlar bendede olmuştu Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

30. haftada varsa sadece rahim genişlemesi olabilir her ay oluyorsa zamanında adetinizi sancılı geçirdiyseniz belinizin karnınızın üşümesine bağlı oluyor olabilir siz yinede belinizi ayaklarınızı üşütmemeye dikkat edin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim ilk haftalarda bahsettiğin tarzda ağrılarım oluyordu, sonradan geçti. Telefonla haber vermek yerine, mutlaka doktoruna görünmeni tavsiye ederim arkadaşım. artık sona doğru ilerliyorsun, hiç bir şeyi şansa bırakma bence

benimde 8.haftamda adet gunumde butun gun adet sancisi cekmistin. yine adet gunum yaklasiyor bakalim agrim olacakmi normal diyorlar kalici olmuyor geciyorsa sorun olmaz

Iyi aksamlar arkadaslar
Bende bir tek bende bu sorun var zannediodum 31 haftalık gebeyim ve bir haftadır karnımda kasıklarımda belimde ve rahmimde inanılmaz ağrılar var adetimde hep sancılı olurdu zaten ama adet sancısı yanında halt etmiş bunun bazen bel ağrısından kalkamaz hale geliyorum dün doktora anlattım hiçte umursamadı bi şeyde demedi bi hafta sonra kendi doktoruma randevum var bi de ona anlatacağım bakalım o ne diycek Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun inşallah

Son düzenleme:
Bende bir tek bende bu sorun var zannediodum 31 haftalık gebeyim ve bir haftadır karnımda kasıklarımda belimde ve rahmimde inanılmaz ağrılar var adetimde hep sancılı olurdu zaten ama adet sancısı yanında halt etmiş bunun bazen bel ağrısından kalkamaz hale geliyorum dün doktora anlattım hiçte umursamadı bi şeyde demedi bi hafta sonra kendi doktoruma randevum var bi de ona anlatacağım bakalım o ne diycek Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun inşallah

Aminn benim arada bir giriyor bu sanci korkuyorum adet olcam diye Allah korusun... benimde adetim normalde cok sancili gecerdi Allah Hepimize yardim etsin

Back