Hamilelikte 8.haftam ve akşam bulantılarım oluyor başım çok ağrıyor halsizim uyumak istiyorum bunlar normal mi ?

777yusi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
37
11
25
Sürekli bir halsizlik var sabah hiç midem bulanmıyor akşam olduğu zaman bulanıyor kendimi çok halsiz hissediyorum

Geçecek bunlar insAllah. Ben doğuma girene dek devam etmişti insAllah sizde olmaz ve sağlıklı kolay bir gebelik geçirir siniz. Size tavsiyem bulantilara muz iyi geliyor. Benim sabah bulantilarim vardı öğle ortasında biterdi. Muzu sabah yediğimde bulantı önemli miktarda azalirdi

Normal. Benim de kolumu kaldıracak halim yoktu 15. - 16. haftada falan anca o yorgunluk geçti de iş yapabilir hale geldim. Mide bulantımsa arttı hala geçmedi 19. haftadayım :-D

İlk haftalar ve son haftalar zorluyor biraz haklısınız biraz daha sabır

Sürekli bir halsizlik var sabah hiç midem bulanmıyor akşam olduğu zaman bulanıyor kendimi çok halsiz hissediyorum
Bende de aynı şekilde oluyordu akşamları şiddetli baş ağrısı mide bulantisi kusma çok kötü zamanlardı ama geçiyor merak etmeyin yaklaşık 16 haftadan sonra geçti benim, ama uyku hali geçmedi ona çözüm yok sanırım halsizlik hep var 😅

7 haftalık hamileyim bende 5. Haftadan itibaren bulantılar kabusum oldu tiksinme ve koku hassasiyeti de var ilk kızımda 18. Haftada geçmişti bakalım bunda nasıl olcak birde bende kabızlık ta var😔

İlk gebeliğimde 9 ay, bu gebeliğimde 5 ay yattım halsizlikten. Mide bulantısı, kusma, baş dönmesi aynı şekilde. Geçer inşallah sizin de

X