• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 7. Haftada yoğun kıvamlı soluk beyaz akıntı normal mi?

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
163
57
13
29
Sabah lavaboya gittim afedersiniz silerken sümük gibi kıvamlı soluk beyaz akıntı gördüm, en son 4+6 haftayken doktora gittim ultrasonla sadece keseyi gördük bebek daha yerleşmemişti acaba bebek yeni yerleşiyor ondan mı oldu yoksa endişelenmem gereken bir konumu var, doktor hafif enfeksiyon var oda endişe edilecek birşey değil dedi omega3 ve folik asit vermişti

Sabah lavaboya gittim afedersiniz silerken sümük gibi kıvamlı soluk beyaz akıntı gördüm, en son 4+6 haftayken doktora gittim ultrasonla sadece keseyi gördük bebek daha yerleşmemişti acaba bebek yeni yerleşiyor ondan mı oldu yoksa endişelenmem gereken bir konumu var, doktor hafif enfeksiyon var oda endişe edilecek birşey değil dedi omega3 ve folik asit vermişti
Akıntınızda koku vs yoksa pek endişe edilecek bişey değil. Şimdi giderseniz artık bebeği görürsünüz hatta kalp atışı bile duyabilirsiniz genelde 7-8 haftada kalp atışı duyuluyor

Akıntınızda koku vs yoksa pek endişe edilecek bişey değil. Şimdi giderseniz artık bebeği görürsünüz hatta kalp atışı bile duyabilirsiniz genelde 7-8 haftada kalp atışı duyuluyor
Hayır koku kaşıntı birşey yok sadece akıntı, bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 10 haftalık oluyor

Hayır koku kaşıntı birşey yok sadece akıntı, bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 10 haftalık oluyor
Bence sıkıntı yok gibi. Ama 10 haftayı beklemeyin isterseniz. Size kötü bir örnek olmak veya korkutmak istemem ama gebeliğini aynı sizin gibi 4+6 öğrendim. Bir kere doktora gittim 6+3 te kese yolk ve bebeği gördük doktor kalp atışı gördüğünü ama cihazın eski olduğunu dinletemediğini söyledi midyattaydik tayin durumu ile başka şehire taşındık o arada ben 10+6 oldum dedik artık gidelim bebeği görelim kalp atışı duyalım gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim wcı bir deneyimdi maks. bir hafta daha bekleyip gidin görün o kadar bekletmeyin bence

Back
X