• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte 7.hafta

saygamzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
7
0
36
İstanbul
merhaba,
şu anda 7 hafta 2 günlük hamilemiyim.
6.hafta kontrole gittiğimizde herşey normaldi büyüklüğü 4 mm ve kalp atışı da 104 idi ki doktorum da herşeyin normal olduğunu söyledi.
Ama maalesef dün kontrole gittiğimde 7. hafta için yeterince büyümediğini 5.5 mm dedi ve kalp atışı da yavaşlamış sanırım kaybedeceğiz dedi.
Dayanamadım akşam başka bir doktora daha gittim oradaki ölçümde 6.2 mm çıktı ve doktor kalp atımında ritmsizlik gördü ve o da bu haftalarda bu tür bulguların kromozomların yanlış eşleşmiş yani genetik olarak bozuk olduğunu ve doğal olarak da kaybedeceğimizi söyledi.
Allahım ne kadar zor bir şeymiş, şimdi ctesi gününe kadar bekleyeceğiz ve en kötüsü de kalbinin durmasını bekliyoruz durduğunda da düşük bekleyeceğiz...
Aşılama ile sahip olmuştuk bu kadar çabuk olmasına şaşırmıştım çünkü hayatım boyunca hiçbirşeye kolaylıkla sahip olmadım...
Ama enazından Allahıma şükür kapısına ne zaman gitsem beni geri çevirmedi...
bu hamileliğin başından beri hep hayırlısını diledik...
Böyle işte arkadaşlar bu şekilde birşey yaşayıp sonrasında herşey normale dönen birileri var mı?

çok sağol ama inan bunu bile dileyemiyorum ya gerçekten genetik olarak bir arızası varsa:(
bu kadar zor olabileceğini bilmezdim.
çok korkuyorum ama beklemekten başka yapacak birşeyim yok

canım aynı şeyi bende yaşadım ve seni korkutmak istemem ama 18 eylülde kürtaj oldm.ve 2.5 yıl aradan sonra yine hamile kalmştm.ama gelişim geriligi olmasıda kötü benimde kalp ritimleri çok zayftı ve durdu.inş sen aynı şeyleri yaşamassın.....

Ay çok üzüldüm ya ama aradan 3 yıl geçmiş daha yeni üye oldum yeni gördüm.bende 7 haftalık hamileyim inş. Bişey olmaz bebişime daha kalp atışını bile dinlemedik.8. Haftada gel dedi doktor.

Back