Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ıkı aya kadar adetim düzenliydi, nisanda bi hafta mayısta da nisandakinden 3 gün sonra adet oldum, adetim biteli bi hafta oldu ama göğüslerim büyüdü kasık bel ağrım var anlayamıyorum nedir bu bilen varmı
Hee geçmiş olsun o zaman yumurtlamadir benim de bu ay öyle oldu 28 günde bir adet oluyorum yumurtladigimda ataklarda kasiklarda belde agri goguste şişlik akıntı bende bunların hepsi var ya zaten hamilelik olsa ihtimal yok suan farkedemezsinki daha bir haftalık olur takvime göre yumurtlamadir o
ama daha önce hiç böyle yumurtlama belirtilerim olmadı bu kadar belirgin olmadı yani, hemde yumurtlama hemen adetten bi hafta sonra başlarmı ? adetim her ay gecikiyo düzenli değil
ama daha önce hiç böyle yumurtlama belirtilerim olmadı bu kadar belirgin olmadı yani, hemde yumurtlama hemen adetten bi hafta sonra başlarmı ? adetim her ay gecikiyo düzenli değil
E düzenli değil di yosun zaten o yüzden ne zaman olcagi belli olmaz insallah hamilesindir ama canim olsan bile bu kadar kısa zamanda anlamazsin zaten akışına bırak bence çok takma benimde yarın adet olmam lazım valla kendimi dinliyorumda hiç ağrım sizim yok bi şişkinlik var o kadar ama kesin olurum ben çok degerlendirmedik biz bu ayı sende insallah hamilesindir