• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikmi yoksa başka bişeymi

tc caca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
14
4
1
29
kızlar acil yardım bn 22 günde bi adet olurum sson adetimden bi gün sonra ilişkiye girdim bundan iki gün sonrada göğüs uclarım sızlamaya başladı ve iç bulantısı kusma yaşamaya başladım şuan kusma yok ama iç bulantısı az var ama hala göğüs uçlarım sızlıyor adetadetim üç gün geçikti hala gelmiyor adet günüm gelmeden önce evde test yapdım negatif çıktı sizce hamilemiyim yoksa bu göğüs ucumun sızlaması falan başka bişeyinmi haberci lütfen bilgisi olan baylaşabilirmi bnmle aynı durumda kalıp hamile olanlar varmı

Burda okuduğum kadarıyla bazılarının negatifken bir iki gün sonra testi pozitife dönebiliyor. Tek bir testle yetinme istersen. Belki bir sıkıntı vs olur. Bir de sabah ilk idrarınla yapmayı denedin mi ?

Genellikle gebelik adet geciktikten sonra öğreniliyor. Başka bir belirtin falan var mı
göğüs uçlarım sızlıyor başlarda iç bulantım kusma vardı ama azaldı ara ara iç bulantısı geliyo ondada kusmaya kadar gitmiyo yani ilginç olan göğüslerim ddeğil göğüs uçlarım sızlıyo ve hiç geçmedi diğer adetim kesildi ilişkiye girdim iki üç gün sonra başladı ama hiç kesilmeden sızlaması bu güne kadar geldi

İnternetten belirtilere bakıp ay bende şu bu var galiba deme canım. O internete kalacak olursak hepimizin üstünde toprak olması lazımdı. Sakince gereken testleri yap bir süre izle kendini. Adetin geciktiyse gebelik yüksek ihtimal. Kan testi imkanın varsa onu da değerlendir. Daha sonra için rahat etmezse bir doktora Danış. Eğer gebelik istediğin bir sonuçsa inşallah gönlüne göre verir Allah ☺️

İnternetten belirtilere bakıp ay bende şu bu var galiba deme canım. O internete kalacak olursak hepimizin üstünde toprak olması lazımdı. Sakince gereken testleri yap bir süre izle kendini. Adetin geciktiyse gebelik yüksek ihtimal. Kan testi imkanın varsa onu da değerlendir. Daha sonra için rahat etmezse bir doktora Danış. Eğer gebelik istediğin bir sonuçsa inşallah gönlüne göre verir Allah ☺
tmm bbi kaç gün daha geçsin kan testi uaptırıyım ve gebelik tabiki de istiyorum inşallah olurum teşekkürler

Benim gogüs uclarim hatta birtanesi kasiniyordu ama sizlamiyordu ....ben tahmini yumurtlamadan 10 gun sonra test yaptim hemen cikti .ama anlamadigim adetten sonra sadece bir kez mi iliski oldu ? Yani o zaman zor cunku erken dollenme olmasi gerekir ve simdiye kadar testte cikmis olmasi gerekirdi .ama Allahtan umit kesilmez ilk gebeligimde benimde adetten iki gun sinra positiv vermisti ...muhtemelen o da gec dollenmeydi .İyi geceler gonlunu ferah tut ...Yarin bir tane daha test yap ...

Sanmam ne olabilir ki? Kist falan mı şüphelendim
göğüs uçlarınuçların sızlaması falan göğüs kanseri kist falanmı var acaba dedim bide şu süt hormonu ddiye bişey varya ondanda göğüsler ağrımuşya gerçi onuonun belirtisinde göğüsden sıvı gelmesi filan yazıyoda işte aklım çok karıştırdılar ya

Ben böyle olunca 1 hafta sonra adet oluyorum..

göğüs uçlarınuçların sızlaması falan göğüs kanseri kist falanmı var acaba dedim bide şu süt hormonu ddiye bişey varya ondanda göğüsler ağrımuşya gerçi onuonun belirtisinde göğüsden sıvı gelmesi filan yazıyoda işte aklım çok karıştırdılar ya
O hormon prolaktin olması lazım olmadı test yaptır baktır prolaktine de

Back