Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikmi acaba ?
- Konu Sahibi Steny
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yazarım canım eşimi bekliyorum gebelik testi aldrıcam şimdi inşallaah vardır canım inşşallahAma yaz bana mutlaka tmm mı dilerim bebişin sana tutunmuştue :)
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
:) ay benmki olsa asla gitmez :) Allah muhabbetinizi arttırsınValla uyuyamam
Canım teşekkür ederim eşimde bebiş istediği için aldı geldi:) ay benmki olsa asla gitmez :) Allah muhabbetinizi arttırsın
Predictor marka erken gebelik testi almış adetim geçmesine rağmen erkek işte napsın onu almış ya olsun ben çok su tükettim o yüzden iki tanr almasını söyledim sabahta diğerni yaparım diye şimdi birtanr yaptım ikinci çizgi yi ben gördüm ama eşim göremedi belli belirsiz birşey netlik için sabah ilk idrarla yapıp birde kan vereceğim şimdi dahada ümitliyiimm
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Hadi
Ay hadi inşallah inşalllaaah bana burdan güzel bi müjde verirsin yaaaCanım teşekkür ederim eşimde bebiş istediği için aldı geldi
Predictor marka erken gebelik testi almış adetim geçmesine rağmen erkek işte napsın onu almış ya olsun ben çok su tükettim o yüzden iki tanr almasını söyledim sabahta diğerni yaparım diye şimdi birtanr yaptım ikinci çizgi yi ben gördüm ama eşim göremedi belli belirsiz birşey netlik için sabah ilk idrarla yapıp birde kan vereceğim şimdi dahada ümitliyiimm
İnşallah vallahi o çiZgi çok silikti ama çok su tükettim bilemiyorum ondanda olabilir yada hamile değilimdir ama bilmiyorum bakalım yarın öğrenicem sende mi bebek istiyosun canımHadi
Ay hadi inşallah inşalllaaah bana burdan güzel bi müjde verirsin yaaa
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Evet cnm :)İnşallah vallahi o çiZgi çok silikti ama çok su tükettim bilemiyorum ondanda olabilir yada hamile değilimdir ama bilmiyorum bakalım yarın öğrenicem sende mi bebek istiyosun canım
Ay ben heyecanlandım ya :) gebesin inşallah
Neden zor inanıyorsun canım benimde pko var ilk adetimden bu yana hemde hamile kaldığım dönem azıtmıştı iyice ama oldu ilaçsız tedavisiz düşün ki tedavi gördüğüm iki ay olmadı benim üzerinden aylar geçti öyle geldi yeter ki allah ol desin kendiliğinden olmaz düşüncesine kapılma lütfen kaldı ki o ilaçlar yüzünden bende adet düzeni diye bişey kalmamıştı üstüne bide bayağı şişirmişti beni umudunu yitirme sitres pkodan daha kötü unutma lütfenİnşallah canım çok teşekkür ederim ama yarın da beklemek istiyorum en azından 1 gün daha geçsin birde sağlık ocağında ertesi günü beklemek istemiyorum özele giderim onada çarşamba giderim eğer regl olmazsam tabii
Pko olunca hem kendi kendine olacağına zor inanıyorum hemde her ay hamileyim diye dolanıyorum eşimde gülüyo artık adam ne desin
13.8 çıktı canım hamilemiyim şimdi değer normal mi kiEvet cnm :)
Ay ben heyecanlandım ya :) gebesin inşallah
13.8 çıktı canım hamilemiyim şimdi değer normal mi ki
Öyle gibi görünüyor inşallahh Gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim tekrar ne zaman kan veriyim acabaÖyle gibi görünüyor inşallahh Gözünüz aydın
- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
Çok teşekkür ederim tekrar ne zaman kan veriyim acaba
Sanırım kadın doğuma gitmediniz bence hemen gidin bundan sonraki süreci o takip eder. Hem değerinizi sorun hem de keseyi görmesi lazım.
Slm arkadsslar adet oldum bitti aradan 10 gün gecti fakat ben hislerim ve kasık agrim. Sonrası test yaptim bu test yanlış mı dir yoksa bişey varmi ben net görüyorum ama yaniliyormuyimki
Yani silik bir şey var evet ama eğer flashlı çektiyseniz ondan kaynaklıdır. Gölgesidir yani. Adet gecikmeden genellikle mümkün olmaz. Sadece erken gebelik testi ile görülebilir o da hastalığa yakın. Kaldı ki sizin çok yeni henüz ovülasyon döneminiz bile gelmemiş. Belki o gündür yumurta çatladığı için kasık ağrısı hissediyor olabilirsiniz.
- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
Flassizda çektim ayrıca negatif de çektimYani silik bir şey var evet ama eğer flashlı çektiyseniz ondan kaynaklıdır. Gölgesidir yani. Adet gecikmeden genellikle mümkün olmaz. Sadece erken gebelik testi ile görülebilir o da hastalığa yakın. Kaldı ki sizin çok yeni henüz ovülasyon döneminiz bile gelmemiş. Belki o gündür yumurta çatladığı için kasık ağrısı hissediyor olabilirsiniz.
Eklentiler
Flassizda çektim ayrıca negatif de çektim
İnanın bilemedim şuan evet ince bir şey var gibi geç döllenme ya da üstüne görme dedikleri olabilir mi acaba sizinki
En iyisi bir kan testi yaptırın bence inşallah öyledir
- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
İnş c nm teşekkür ederimİnanın bilemedim şuan evet ince bir şey var gibi geç döllenme ya da üstüne görme dedikleri olabilir mi acaba sizinki
En iyisi bir kan testi yaptırın bence
Bu test bekledi mi canım yoksa hemen çıktı mı bide sende de pko var mıFlassizda çektim ayrıca negatif de çektim