• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikmi acaba ?

Ama yaz bana mutlaka tmm mı dilerim bebişin sana tutunmuştue :)

Kız gece gece yorma adamı. Kalsın yarına.

:) ay benmki olsa asla gitmez :) Allah muhabbetinizi arttırsın
Canım teşekkür ederim eşimde bebiş istediği için aldı geldi
Predictor marka erken gebelik testi almış adetim geçmesine rağmen :KK70: erkek işte napsın onu almış ya olsun ben çok su tükettim o yüzden iki tanr almasını söyledim sabahta diğerni yaparım diye şimdi birtanr yaptım ikinci çizgi yi ben gördüm ama eşim göremedi belli belirsiz birşey netlik için sabah ilk idrarla yapıp birde kan vereceğim şimdi dahada ümitliyiimm

Hadi
Canım teşekkür ederim eşimde bebiş istediği için aldı geldi
Predictor marka erken gebelik testi almış adetim geçmesine rağmen :KK70: erkek işte napsın onu almış ya olsun ben çok su tükettim o yüzden iki tanr almasını söyledim sabahta diğerni yaparım diye şimdi birtanr yaptım ikinci çizgi yi ben gördüm ama eşim göremedi belli belirsiz birşey netlik için sabah ilk idrarla yapıp birde kan vereceğim şimdi dahada ümitliyiimm
Ay hadi inşallah inşalllaaah bana burdan güzel bi müjde verirsin yaaa

Hadi

Ay hadi inşallah inşalllaaah bana burdan güzel bi müjde verirsin yaaa
İnşallah vallahi o çiZgi çok silikti ama çok su tükettim bilemiyorum ondanda olabilir yada hamile değilimdir ama bilmiyorum bakalım yarın öğrenicem sende mi bebek istiyosun canım

İnşallah vallahi o çiZgi çok silikti ama çok su tükettim bilemiyorum ondanda olabilir yada hamile değilimdir ama bilmiyorum bakalım yarın öğrenicem sende mi bebek istiyosun canım
Evet cnm :)
Ay ben heyecanlandım ya :) gebesin inşallah

İnşallah canım çok teşekkür ederim ama yarın da beklemek istiyorum en azından 1 gün daha geçsin birde sağlık ocağında ertesi günü beklemek istemiyorum özele giderim onada çarşamba giderim eğer regl olmazsam tabii
Pko olunca hem kendi kendine olacağına zor inanıyorum hemde her ay hamileyim diye dolanıyorum eşimde gülüyo artık adam ne desin:halay:
Neden zor inanıyorsun canım benimde pko var ilk adetimden bu yana hemde hamile kaldığım dönem azıtmıştı iyice ama oldu ilaçsız tedavisiz düşün ki tedavi gördüğüm iki ay olmadı benim üzerinden aylar geçti öyle geldi yeter ki allah ol desin kendiliğinden olmaz düşüncesine kapılma lütfen kaldı ki o ilaçlar yüzünden bende adet düzeni diye bişey kalmamıştı üstüne bide bayağı şişirmişti beni umudunu yitirme sitres pkodan daha kötü unutma lütfen

Slm arkadsslar adet oldum bitti aradan 10 gün gecti fakat ben hislerim ve kasık agrim. Sonrası test yaptim bu test yanlış mı dir yoksa bişey varmi ben net görüyorum ama yaniliyormuyimki

Eklentiler

• 20180523_121440.jpg
    20180523_121440.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 49
Slm arkadsslar adet oldum bitti aradan 10 gün gecti fakat ben hislerim ve kasık agrim. Sonrası test yaptim bu test yanlış mı dir yoksa bişey varmi ben net görüyorum ama yaniliyormuyimki

Yani silik bir şey var evet ama eğer flashlı çektiyseniz ondan kaynaklıdır. Gölgesidir yani. Adet gecikmeden genellikle mümkün olmaz. Sadece erken gebelik testi ile görülebilir o da hastalığa yakın. Kaldı ki sizin çok yeni henüz ovülasyon döneminiz bile gelmemiş. Belki o gündür yumurta çatladığı için kasık ağrısı hissediyor olabilirsiniz.

Yani silik bir şey var evet ama eğer flashlı çektiyseniz ondan kaynaklıdır. Gölgesidir yani. Adet gecikmeden genellikle mümkün olmaz. Sadece erken gebelik testi ile görülebilir o da hastalığa yakın. Kaldı ki sizin çok yeni henüz ovülasyon döneminiz bile gelmemiş. Belki o gündür yumurta çatladığı için kasık ağrısı hissediyor olabilirsiniz.
Flassizda çektim ayrıca negatif de çektim

Eklentiler

• 20180523_121440.jpg
    20180523_121440.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 20180523_120659.jpg
    20180523_120659.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 47
Back
X