İnşallah yaa inşallaah çok istiyorum isteyen herkese en kısa zamanda inşalllaahhCanım hiç paralama kendini. Yarn bi test al. Hatta içine sinmiyosa git bi kan ver. Ben çok yaşadım o durumu çünkü. İnşaAllah gebesindir.
İnşallah canım çok teşekkür ederim ama yarın da beklemek istiyorum en azından 1 gün daha geçsin birde sağlık ocağında ertesi günü beklemek istemiyorum özele giderim onada çarşamba giderim eğer regl olmazsam tabiiYok balım farketmiyo. Git kan ver. Neyse gerçeğin yüzleş. Ama inşallah gebesindir çok içten söylüyorum. Pko belasıyla bende uğraşıyorum. Dilerim Allahtan bebiş haberi verirsin bana yarn.
Amin inşallah çok teşekkür ederimmAllah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu belirtilerden anlayamayiz hiç belirti gormeyebilirsiniz de. Birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın. Kan testinde saat tokluk açlık fark etmiyor. Ben günün normal bir saatinde vermiştim. Tekrar diyeyim Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bana haber ver ama olur mu :) inşallah bebişinle birlkte yazıysndur :)İnşallah canım çok teşekkür ederim ama yarın da beklemek istiyorum en azından 1 gün daha geçsin birde sağlık ocağında ertesi günü beklemek istemiyorum özele giderim onada çarşamba giderim eğer regl olmazsam tabii
Pko olunca hem kendi kendine olacağına zor inanıyorum hemde her ay hamileyim diye dolanıyorum eşimde gülüyo artık adam ne desin
Tabiki haber veririm inşallaah valla hamile değilsem bile öyle güzel motive ettin ki üzülmicem neredeyse çok teşekkür ederimmBana haber ver ama olur mu :) inşallah bebişinle birlkte yazıysndur :)
En kesini o zaten. Çok erkense görmemiş olabilir testler. Benim adetim duzensizdi bayağı büyümüştür çocuk diye düşünmüştük son adet tarihine göre meğer daha minicikmis beş haftalık falanmis ikinci çizgi nispeten silik çıkmıştı. Ama tabi çok beklentiye de girmeyin normal adet belirtisi de olabilir. Hayal kırıklığı yaşamayın.Amin inşallah çok teşekkür ederimm
İdrar testlerinden artık midem bulandı heralde yarında olmazsam ertesi gün giderim kan vermek için
:) canım benim.. Annelik çok kutsal :) Rabbim tün isteyenlere de bizlere de nasip etsin :)Tabiki haber veririm inşallaah valla hamile değilsem bile öyle güzel motive ettin ki üzülmicem neredeyse çok teşekkür ederimm
Canım merhaba bugün hastaneye gidemedim evde ovülasyon testi vardı onunla bi deniyim dedim hafif silik bir çizgi çıktı normalde pzar günü yaptığımda hiç çizgi yoktu sence hamile olabilirmiyimm:) canım benim.. Annelik çok kutsal :) Rabbim tün isteyenlere de bizlere de nasip etsin :)
Canım hiç denemedim ovu testiyle. O yüzden hiç fikrim yok ama çok heyecanlandım şmdi ben :)Canım merhaba bugün hastaneye gidemedim evde ovülasyon testi vardı onunla bi deniyim dedim hafif silik bir çizgi çıktı normalde pzar günü yaptığımda hiç çizgi yoktu sence hamile olabilirmiyimm
Vallahi bende duramıyorum yerimde normalde pazar günü hiç çizgi çıkmadı az önce yaptım çizgi silikte olsa var ama kimisi kopkoyuydu diyor ikiside grbr olduğunfa bilrmiuorum ya gebelik testimde yok evdeCanım hiç denemedim ovu testiyle. O yüzden hiç fikrim yok ama çok heyecanlandım şmdi ben :)
Hem beklemek istedim hemde oruçluydum canımNye kan vermedn cnm manin mi vardı
Anladım canım bakalım eşim şuan evde yok gelince gitsek geç olabilir duruma göre yarın gidebilirim kan vermeye1 saate kalmadan veriylar dye düşünüyorum balım. Ama arkadaşm yaptırdı geçen. Yarm saat snra vermişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?