• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikmi acaba ?

Steny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
96
42
3
Kızlar merhaba gebeliği dört gözle bekleyenlerdenimmm zaten pko hastasıyım..
Size danışmam gereken bişey var
Geçen ay 19 nisanda regl oldum bu ay 2 gün gecikti ama belirtilerim aynı adet olcağım gibi
Karnım şiş, göğüs uçlarım felaket acıyor, kasıklarıma ara ara batma oluyor, regl öncesi çıkan acıyan ağrılı bir sivilcemde çıktı
Normalde pko lularda regl gecikmesi yaşanıyor ama benim öyle bir sorunum yok bazen bir kaç gün önce bazen de birkaç gün sonra oluyorum zaman zaman 1 hafta kadar gecikme yaşadığım olmuştu bekar ken ama oda nadirdir
Ben dayanamadım test yaptım ama tam adeti beklediğim gün yaptım sonuç negatif
O gün olmayınca evde ovülasyon testi vardı kimisinde çıkıyormuş birde bunu deniyim dedim ama onunda sonucu negatif
Hatta o kadar delirdim ki burda okuduğum limonla evde yapılan testide yaptım ona kalırsa o pozitif ama ona inanmıyorum çünkü doğru sonuç vermiyormuş
Kızlar bu belirtilerimden dolayı ümidimi keseyimmi sizde de aynı her ay adet olacağı zamanki belirtilerini yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba
Birde yarında olmazsam idrar testi alsammı yine
Bazen onlarda doğru sonuç vermiyormuş direk kan mı versem
Burda okuduğum zamanda her zaman Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin diye dua ediyorum inşallah isteyen herkes bebişini kucağına alırr

Canım hiç paralama kendini. Yarn bi test al. Hatta içine sinmiyosa git bi kan ver. Ben çok yaşadım o durumu çünkü. İnşaAllah gebesindir.

Canım hiç paralama kendini. Yarn bi test al. Hatta içine sinmiyosa git bi kan ver. Ben çok yaşadım o durumu çünkü. İnşaAllah gebesindir.
İnşallah yaa inşallaah çok istiyorum isteyen herkese en kısa zamanda inşalllaahh
Peki kan verirken aç tok saat fark ediyormu acaba

Yok balım farketmiyo. Git kan ver. Neyse gerçeğin yüzleş. Ama inşallah gebesindir çok içten söylüyorum. Pko belasıyla bende uğraşıyorum. Dilerim Allahtan bebiş haberi verirsin bana yarn.

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu belirtilerden anlayamayiz hiç belirti gormeyebilirsiniz de. Birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın. Kan testinde saat tokluk açlık fark etmiyor. Ben günün normal bir saatinde vermiştim. Tekrar diyeyim Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Yok balım farketmiyo. Git kan ver. Neyse gerçeğin yüzleş. Ama inşallah gebesindir çok içten söylüyorum. Pko belasıyla bende uğraşıyorum. Dilerim Allahtan bebiş haberi verirsin bana yarn.
İnşallah canım çok teşekkür ederim ama yarın da beklemek istiyorum en azından 1 gün daha geçsin birde sağlık ocağında ertesi günü beklemek istemiyorum özele giderim onada çarşamba giderim eğer regl olmazsam tabii
Pko olunca hem kendi kendine olacağına zor inanıyorum hemde her ay hamileyim diye dolanıyorum eşimde gülüyo artık adam ne desin:halay:

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu belirtilerden anlayamayiz hiç belirti gormeyebilirsiniz de. Birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın. Kan testinde saat tokluk açlık fark etmiyor. Ben günün normal bir saatinde vermiştim. Tekrar diyeyim Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah çok teşekkür ederimm
İdrar testlerinden artık midem bulandı heralde yarında olmazsam ertesi gün giderim kan vermek için

İnşallah canım çok teşekkür ederim ama yarın da beklemek istiyorum en azından 1 gün daha geçsin birde sağlık ocağında ertesi günü beklemek istemiyorum özele giderim onada çarşamba giderim eğer regl olmazsam tabii
Pko olunca hem kendi kendine olacağına zor inanıyorum hemde her ay hamileyim diye dolanıyorum eşimde gülüyo artık adam ne desin:halay:
Bana haber ver ama olur mu :) inşallah bebişinle birlkte yazıysndur :)

Amin inşallah çok teşekkür ederimm
İdrar testlerinden artık midem bulandı heralde yarında olmazsam ertesi gün giderim kan vermek için
En kesini o zaten. Çok erkense görmemiş olabilir testler. Benim adetim duzensizdi bayağı büyümüştür çocuk diye düşünmüştük son adet tarihine göre meğer daha minicikmis beş haftalık falanmis ikinci çizgi nispeten silik çıkmıştı. Ama tabi çok beklentiye de girmeyin normal adet belirtisi de olabilir. Hayal kırıklığı yaşamayın.

Tabiki haber veririm inşallaah valla hamile değilsem bile öyle güzel motive ettin ki üzülmicem neredeyse çok teşekkür ederimm
:) canım benim.. Annelik çok kutsal :) Rabbim tün isteyenlere de bizlere de nasip etsin :)

İnşallah hamilesindir. Az önce kan vermiş ve 0.00 ile hayal kırıklığı yaşamış biri olarak içten söylüyorum umarım siz pozitif ı görürsünüz

Biliyorum çok zor ilgilenmemek ama belirtilere bakıp kendini inandırma. Kafana getirmemeye çalış. Düşündükçe prolaktin hormonun yükseliyor bebek resimlerine bakma uzak dur fikir kafanda olsa da aklına çok getirmemeye çalış stres yapma olırsa olur mantığına gir yalandan da olsa. Günü gelince test yaparsın. Erken test de yapma. Negatif çıksa da hala umut var diyor insan çin işkencesine dönüyor. Belirtiler psikolojik olabiliyor. İnşallah hamilesindir. Ama ovülasyon testi ve gebelik testi tamamen silik çıkmışsa olmama ihtimali de yüksek. En kısa zamanda evladını kucağına alman dileğiyle

:) canım benim.. Annelik çok kutsal :) Rabbim tün isteyenlere de bizlere de nasip etsin :)
Canım merhaba bugün hastaneye gidemedim evde ovülasyon testi vardı onunla bi deniyim dedim hafif silik bir çizgi çıktı normalde pzar günü yaptığımda hiç çizgi yoktu sence hamile olabilirmiyimm

Canım merhaba bugün hastaneye gidemedim evde ovülasyon testi vardı onunla bi deniyim dedim hafif silik bir çizgi çıktı normalde pzar günü yaptığımda hiç çizgi yoktu sence hamile olabilirmiyimm
Canım hiç denemedim ovu testiyle. O yüzden hiç fikrim yok ama çok heyecanlandım şmdi ben :)

Canım hiç denemedim ovu testiyle. O yüzden hiç fikrim yok ama çok heyecanlandım şmdi ben :)
Vallahi bende duramıyorum yerimde normalde pazar günü hiç çizgi çıkmadı az önce yaptım çizgi silikte olsa var ama kimisi kopkoyuydu diyor ikiside grbr olduğunfa bilrmiuorum ya gebelik testimde yok evde

Nye kan vermedn cnm manin mi vardı

1 saate kalmadan veriylar dye düşünüyorum balım. Ama arkadaşm yaptırdı geçen. Yarm saat snra vermişler.

Back
X