hamilelikle ilgili kitap karar veremiyorum....

tarcinakide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
798
1
46
Diğer
kızlar gebelikle ilgili önereceğiniz sıkıcı olmayan kitaplar önerir misiniz? ayrıca çocuk bakımı,terbiyesi ile ilgili kitaplarda önerirseniz sevinirim.ben netten bakıp bakıp karar veremiyorum.. Bu arada blog ve site de bulamadım ne yazık kiböyle içinize sinen güzel hamileliğimde beni rahatlatacak site yada blogları önerebilir misiniz?
 
mrb canım ben de hala kitap arıyorum aslında şimdiye çoktan almam lazımdı bi arkadaşım doğal yöntemlerle bebek bakım ansiklopedisini önerdi o kullanıyo memnunmuş ona bakıp beğenirsem almayı düşünüyorum.. site olarak da dr kağan kocatepenin gebelik.org adlı sitesine giriyorum oradan hafta hafta gebeliği falan takip ediyorum bi de gebelikte olan şeylerle ilgili biçok konu var
 

canım çok sağol. inşallah burada daha fazla tavsiyeleri görürüz. herkese yardımcı olacak bir konu aslında yazılan kitaplara ve yazdığın siteye bakıcam
 
"Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler"
Ben çok faydalandım.
Şu anda kız kardeşim yararlanıyor.
Sağlıkla gelsin miniğiniz.
 
sabiha paktunanın kitaplarını okudum ben..faydalı bilgiler var..hamilelikten ziyade çocuk yetiştiriken çok faydalı olan bilgiler var..çocuğunuzun iç dünyasını anlayaıp ona göre terbiye ve bilgi vermenize yardımcı oluyo..inş. bir gün çocuğum olurda bende uygularım..tavsiye ederim:)
 
Son düzenleme:
Bu kitap gercekten faydalı bir kitap. Ayrıca hafta hafta hamilelik ve 9 ay 10 gun isimli kitaplarda cok faydalı kitaplar. Hamileyken bu kitapların hepsini okumuştum :))
 

Bu kitaplar icin daha erken hele bir cocuk doğsun :)) Ben onları 6 aydan sonra okumaya başladım :))
 
Elizabeth Fenwick - Annelik ve Bebek Bakımı

17 haftalık hamileyim ve bu kitabı tavsiye üzerine aldım gerçekten güzel bir kitap.
3 yaşına kadar olabilecek her şeyi uyku düzeninden tutunda, olması gereken aşılara kadar aklınıza ne gelirse yazıyor :)
 
Tracy Hogg

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)

Tracy Hogg ve
Kim West: İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı

Ablam bu ikisinden çok faydalanmıştı. 40 günden sonra yatağına konulunca uyuyan, 6 aydan sonra gece uyanmayan, gece beslenmesine ihtiyacı olmayan bir bebekti yeğenim. Şimdi 7 yaşında hadi yatağa dedinmi hiç itiraz etmez, hala mutlaka öğlen uykusu uyur. Çok rahat büyüyen söz dinleyen bir çocuk oldu şimdi.
 
Tracy Hogg

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)

Bu kitap benim de elimin altında.
Oğlum 22aylık ve iki aylıktan beri kendi kendine odasında uyuyor.Gece uyanmaları yoktur.
Yemesi, uykusu çok düzenli.
Kesinlikle çok faydalı bir kitap.
Şu sıralar "Çocuğa Sınır Koyma" adlı kitabı hatmediyorum.
Malum iki yaş sendromu geliyor.:)
 
haluk yavuzer kitapları tek geçerim. başucu derler ya o kitaplardan.
a'dan z'ye pozitif disiplin yazarı yabancı. ama kesinlikle bulunsun kitaplığında.
ben liseden çocuk gelişimi mezunuyum. ayrıca üniversitede okul öncesi öğretmenliği son sınıf okuyorum. haluk yavuzer kitaplarını zaten hem lise de hem de üniversitede okuduk. tavsiye ederim.
 
Evet benim bir tavsiyem daha var :) Çok fazla şey okuyup kafanı bulandırma tek bir kitap veya blog artık nereyi takip etmek istersen ama tek bir yer olsun. çünkü her yerde farklı yazıyor kendine uygun gördüğün neyse onu yap.
 

haklısın canım ama işte o dediğin bir taneyi arıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…