• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikk testii çokk silik çıktı

zynpnur11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2024
64
-11
3
24
test yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye

Eklentiler

• IMG_9435.png
    IMG_9435.png
    534,5 KB · Görüntüleme: 90
Evet bende gördüm inşallah vardır benim de adetime 2 gün var bende yaptım sadece benim göreceğim çizgi cıktı psikolojik olarak da görüyoruz bazen görmek istediğimiz için umarım vardır 🥲 Buda benim testim
65D605E0-1526-4B5C-993C-A172F8F1BAC3.jpeg

Evet bende gördüm inşallah vardır benim de adetime 2 gün var bende yaptım sadece benim göreceğim çizgi cıktı psikolojik olarak da görüyoruz bazen görmek istediğimiz için umarım vardır 🥲 Buda benim testim Eki Görüntüle 3401679
Aay evet sendede öle çıkmışşş inşaşllaahhh vardır yaaa rabbim dualarımızı kabul etsinnn hayal kırıklığına uğramak çok kötü bişey🥹

Wallahi üzmek istemiyorum bende mi sıkıntı var çizgi mi yok bilemedim 🥹 göremedim ama eğer adetin hiç gecikmiyorsa çok eminden belki vardır gebelik yani idrara bazen geç düşebiliyor

test yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye
Üzgünüm ama ben çizgiyi göremedim. Ayrıca gece yaptığınız testte çizgiyi sabah gördüyseniz kuruma çizgisidir o. İlk 15 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın 🌸 testi yenilemeniz daha iyi olur

Zaten sıkıntı orda gecikme olduğu için bazı kadınlar ihtimal vermiyor hakkında hayırlısı olsun kandan öğrenmen daha iyi olur ona göre yol alırsın çünkü
Birçok sebebi olabilir. Doktora danışmanı daha iyi. Rabbim inşaAllah hayırlısı ve kolayıyla kucağımızı doldurur 🤲🏻🌸
Bende guatır var ilaç kullanıyorum ondan olabilir mi ya

Back