Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikk testii çokk silik çıktı
- Konu Sahibi zynpnur11
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- test gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
Aay evet sendede öle çıkmışşş inşaşllaahhh vardır yaaa rabbim dualarımızı kabul etsinnn hayal kırıklığına uğramak çok kötü bişeyEvet bende gördüm inşallah vardır benim de adetime 2 gün var bende yaptım sadece benim göreceğim çizgi cıktı psikolojik olarak da görüyoruz bazen görmek istediğimiz için umarım vardır Buda benim testim Eki Görüntüle 3401679
- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
Gerçekten öyle rabbim bize ve tüm anne olmak isteyene nasip etsin çifte bayram yaşayalım Allah’ın izniyleAay evet sendede öle çıkmışşş inşaşllaahhh vardır yaaa rabbim dualarımızı kabul etsinnn hayal kırıklığına uğramak çok kötü bişey
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.368
- 173
Ay aminn ağzınızın duasııGerçekten öyle rabbim bize ve tüm anne olmak isteyene nasip etsin çifte bayram yaşayalım Allah’ın izniyle
Hafif bulantı ve baş dönmeside var bilemedimWallahi üzmek istemiyorum bende mi sıkıntı var çizgi mi yok bilemedim göremedim ama eğer adetin hiç gecikmiyorsa çok eminden belki vardır gebelik yani idrara bazen geç düşebiliyor
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.368
- 173
Adetin kaç gün gecikti acaba ? 10 gün gecikmesi normalmiş doktordan duymuştumHafif bulantı ve baş dönmeside var bilemedim
10 11 gün geciktiAdetin kaç gün gecikti acaba ? 10 gün gecikmesi normalmiş doktordan duymuştum
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.368
- 173
Oo 10 günü doldurmuşsun bile başka bir test ile daha dene dicem ama yeterli kadar geçmiş ,paranı hiç boşa harcama testlere kan ver gitsin biliyorum insan korkarak veriyor bazen ama başka nasıl öğreneceksin ki mide bulantında varmış10 11 gün gecikti
- 2 Mayıs 2023
- 372
- 297
- 23
Üzgünüm ama ben çizgiyi göremedim. Ayrıca gece yaptığınız testte çizgiyi sabah gördüyseniz kuruma çizgisidir o. İlk 15 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın testi yenilemeniz daha iyi olurtest yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye
Evet ama bazen böle gecikme oluyorOo 10 günü doldurmuşsun bile başka bir test ile daha dene dicem ama yeterli kadar geçmiş ,paranı hiç boşa harcama testlere kan ver gitsin biliyorum insan korkarak veriyor bazen ama başka nasıl öğreneceksin ki mide bulantında varmış
5 aydır korunmasız ilişki ama hamile kalamıyorum neden acabaÜzgünüm ama ben çizgiyi göremedim. Ayrıca gece yaptığınız testte çizgiyi sabah gördüyseniz kuruma çizgisidir o. İlk 15 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın testi yenilemeniz daha iyi olur
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.368
- 173
Zaten sıkıntı orda gecikme olduğu için bazı kadınlar ihtimal vermiyor hakkında hayırlısı olsun kandan öğrenmen daha iyi olur ona göre yol alırsın çünküEvet ama bazen böle gecikme oluyor
- 2 Mayıs 2023
- 372
- 297
- 23
Birçok sebebi olabilir. Doktora danışmanı daha iyi. Rabbim inşaAllah hayırlısı ve kolayıyla kucağımızı doldurur5 aydır korunmasız ilişki ama hamile kalamıyorum neden acaba
Zaten sıkıntı orda gecikme olduğu için bazı kadınlar ihtimal vermiyor hakkında hayırlısı olsun kandan öğrenmen daha iyi olur ona göre yol alırsın çünkü
Bende guatır var ilaç kullanıyorum ondan olabilir mi yaBirçok sebebi olabilir. Doktora danışmanı daha iyi. Rabbim inşaAllah hayırlısı ve kolayıyla kucağımızı doldurur
- 2 Mayıs 2023
- 372
- 297
- 23
Olabilir, tsh hormonuna bakılması gerek. Adetinizin 2. Veya 3. Günü gidip hormonlarınıza baktırınBende guatır var ilaç kullanıyorum ondan olabilir mi ya
- 26 Ekim 2023
- 914
- 263
- 23
Bende gördüm canım tekrarladım mi reglin gectimi yadatest yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Silik çizgi var canım kaç gün gecikti adetin birde kan verdin mi?test yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye