• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikde vajınal kaşıntıı acill yardım🤨

• Konu Sahibi Konu Sahibi nessf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nessf

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
12
5
16
31
11 haftalık hamıleyım son gunler vajınal kasıntı oluyor doktoruma söyledim travazol krem kullana bılırsın dedı forumlara baktım bazı doktorlar kullanılmamalıdır demıs bazıları kullanılabılır tedirgin oldum bılgısı olan pylasabılırmı?

Canım yüksek ihtimal mantar oldun..travazol krem kullanılıyor zaten doktorun demiş.. Ama bence en doğrusu doktorun muayene edip batikon ile kendisi temizlemesi.. Çünkü ilk 12 hafta benim doktorum hiçbir krem ilaç kullandırmamıştı bana.. Kendisi temizledi iki kez.. 12. Haftayı geçince de fitil kullanmaya başladım fitille ancak son buldu bu illet..

Çok geçmiş olsun.. Çamaşırını sık sık değiştir ve ped asla kullanma.. Çamaşırını giymeden önce de ütülersen çok iyi olur mikropları kırılır..

Canım yüksek ihtimal mantar oldun..travazol krem kullanılıyor zaten doktorun demiş.. Ama bence en doğrusu doktorun muayene edip batikon ile kendisi temizlemesi.. Çünkü ilk 12 hafta benim doktorum hiçbir krem ilaç kullandırmamıştı bana.. Kendisi temizledi iki kez.. 12. Haftayı geçince de fitil kullanmaya başladım fitille ancak son buldu bu illet..

Çok geçmiş olsun.. Çamaşırını sık sık değiştir ve ped asla kullanma.. Çamaşırını giymeden önce de ütülersen çok iyi olur mikropları kırılır..
teşekkür ederim bende cok tedırgın oldum zaten 1 kere kullandım ama daha kullanmıycam ne olur ne olmaz

11 haftalık hamıleyım son gunler vajınal kasıntı oluyor doktoruma söyledim travazol krem kullana bılırsın dedı forumlara baktım bazı doktorlar kullanılmamalıdır demıs bazıları kullanılabılır tedirgin oldum bılgısı olan pylasabılırmı?
Bende ayni haftadayim o kadar dikkat etmeme ragmen cok kotu kasintilarim olmaya baslamisti travazol kullandim hicbir ise yaramadi sanki dahada kasinti oluyordu deri merhemi sonucta zarari olmaz demisti doktor fitil vermisti hamilelegin son ayi da olsa kullanibilirsin demisti ondan sonra iyiym fitil sor istersen

İlk ikisinde bende çok kaşınmıştım. Sirkeli su işe yaramıştı. Sonra su içtim de olmadı diğer hamilelikte. B

Back
X