- Konu Sahibi Hatice2834
-
Sende hamilemisin..Bende de var bi endokrinciye git hemen ilaca baslatsin korkma halledilebilir bi durum ama ihmal etme hemen git
Sende hamilemisin..
canım hamileyim ben eğer ilaç kullanmassan etkiliyo malesef duşuğe kadar gidebiliyo bebeğin gelişimini etkileyebiliyo o yuzden bıran önce tedaviye başlamalısın
Senin bebis kac haftalık canim sen nasil öğrendin troid olduğunu..benimki hasamito diye biseymiscanım hamileyim ben eğer ilaç kullanmassan etkiliyo malesef duşuğe kadar gidebiliyo bebeğin gelişimini etkileyebiliyo o yuzden bıran önce tedaviye başlamalısın
Gittim doktora bugun çok önemli dedi ilaç yazdı 50mg günde bir tane iç dedi cok korkuyorum yaaAllah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alabilmeyi nasip etsin..
Senin bebis kac haftalık canim sen nasil öğrendin troid olduğunu..benimki hasamito diye biseymis
ilk hamilemiyim diye gittiğimde doktorum detaylı test yaptırdı şeker troid ne varsa baktı hemen endokrıne git dedi o da işte ultrasonla boğazıma falan baktı hemen ilaca başlattı her ay duzenli endokrıne gidiyorum testleri yeniliyo 25 gr kullanıyorum ilacı her sabah kahvaltıdan yarım saat once içiyorum çok şukur bi sorun olmadı şu ana kadar 24+3 gunluğum
Maşallah nazar değmesin sağlıklı bebisin olur Insallah..baktı boğazıma hasamitosun dedi düzenli kontrole gel dedi ama dogru düzgün birsey anlatmadı üzüntüdende birsey soramadim içim içimi yiyor..
Baska doktora gidecegim ptesi test yaptıracağım yine strese girdim hep aklımda
canım benim hamileliğimde de tiroidim yüksek çıkmıştı doktor ilaç vermişti her gün kullanıyordum ve her ay gidip kan veriyordum tsh değerime bakıyordu doktor. Şuan bebeğim 7 aylık çok şükür sağlığı da gayet iyi. kontrol altında oldukça bi problem olmaz merak etme ilacını ihmal etme yeterli. Bir de stres yapıp hamileliğini zehir etme en güzel zmnlar tadını çıkar6haftalik gebe olduğumu öğrendim testlerimde tsh hormonum 6.21 çıktı çok üzgünüm lütfen konu ile ilgili beni aydinlatin kızlar
6haftalik gebe olduğumu öğrendim testlerimde tsh hormonum 6.21 çıktı çok üzgünüm lütfen konu ile ilgili beni aydinlatin kızlar
Forumlari okudum bugun bu troid denen illet ne kadar cok kişide varmış inanamadım.
Buna yakalanmamanin bir çaresi yokmu.kızlar diyeti varmi bunun lahana yenmemeliymis baska ne yenmemeli acaba..
%50 genetik bir hastalık .Sonradan da kazanımlı ama ağırlık bu yönde.Mutlaka ailenizde birinde vardır.Diyet hakkında bilgim yok ama koyu renkli sebze ve meyvelerin tehlikeli olduğunu biliyorum turp karalahana gibi...Yalnız dereotunun bir mucize olduğunu söyleyebilirim.Dr ibrahim saraçoğlu nu izlerken günde bir miktar dereoutunu aç karnına iki ay boyunca kullanmanın tiroide çok iyi geldiğii bazı vakalarda hastalığını bitirdiğini bile söylemişti.Abartıyor diye düşünmüştüm ama geçtiğimiz temmuz ayında bunu bir ay süreyle denedim.sonuca inanamadım TSH 0.70 :) ve enteresan olan ağustosta hamile kalmışım.İlaçlarınızı sabah erken aç karnıan ama kesinlikle aksatmayın Stres ten uzak durun iyi ve kaliteli beslenin hastalığınız geçmese bile Allahın izniyle gayet sağlıklı yaşarsınız.
Tekrar geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?