HamilelikDe sosyal fobi sorunu yaşayanlar ilaç kullanan hanımlar

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Arkadaşlar gebelikten önce 7 yıl paksera 30 mg kullandım fakat Son dönemlerde etki etmiyordu göz teması sorunum vardı gebelik le beraber ilacı birden kestim ve hayatım zindan à döndü ilaç kullanmamak için çok zorladım. Şuan Son haftalardayim eşim le bile göz göze gelemiyorum çekiniyorum utanıyorum oda utanıyor geriliyor sosyal fobim pık yaptı. Saçma sapan şeyler düşünüyorum esime böyle bir eş olmak beni çok üzüyor 4 aydır aynı evin içinde yabancı gibi yız ben ondan kaçıyorum o benden doğru düzgün konuşamiyorum bile. Esim inanılmaz iyi niyetli birisi çok üzülüyorum onun hayatından çıkmak dahi istiyorum diyorum adam beni böyle bir ömür nasıl çeksin. Yada yarın psikiyatri à gideyim diyorum ilaç başlasın emzirme de de kullanayim. Ben sadece eşimı ve çocuğuma mutlu bir yuva huzuru yasatmak istiyorum. Dışarıya karşı fobim kalsın birsey olmaz ama en azından yuvam da mutlu olayım. Sizce geçmez mi bu durum esime karşı hep böyle mi kalırım. Gözlerine bakamıyorum adamın canım kocamin onu o kadar çok seviyorum ki. Hep ağlıyorum gizli gizli. 1 yıllık evliyiz. Canm eşim istemezdim böyle olsun Rabbim yardım et.

Canım benim Allah yavrucuğunla eşinle huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin sana.Ben de 1 yıllık evliyim yıllardır çok okul sehir değiştirmekten kaynaklı çekingenlikle baslayan yaygın anksiyete ile devam eden hastaligim başladı şu an 33 yaşındayım bu hastalıktan atandığım yıl bir nebze kurtuldum sonra yine başladığım yere döndüm.Babamı ve bebeğimi kaybettim belki bunlar daha çok artirdi.Ve bir de öğretmenim o toplantılara katilmadan önce ölsem daha iyi diyorum.Lustral kullanmıştım ama birden kestim.gebelikte şimdiye kadar olumsuz bir durum duyulmadi dedi doktor fakat onlem amaçlı ne olur ne olmaz kullanma dedi.Şimdi farklı bir ilaç kullanıyorum en başta düzenli ilaç kullanımı önemli fakat senin emzirme dönemi olacak ilaç yerine nefes egzersizi fln öneriyorlar.Belki de bebeğini kucağına alınca bu dertlerin uçup gidecek.Esin senin hayat ortagin ona neden öyle davrandığıni aciklayabilirsin anlayacaktır

Bende dışarıya karşı var göz teması ses titremesi kas seğirmesi nefes alamama kelime bulamama vs.Bazen az oluyor bazen çok.Ama tamamen kurtulan duymadım.Allah hepimize huzur versin ne diyeyim

Bende dışarıya karşı var göz teması ses titremesi kas seğirmesi nefes alamama kelime bulamama vs.Bazen az oluyor bazen çok.Ama tamamen kurtulan duymadım.Allah hepimize huzur versin ne diyeyim
Ben doğum yaptım 4 gün önce. Dün de lustral başladı dr. Sende ise yaramış miydi bu ilaç birde etkisini ne zaman gösterir

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Lustral güzel bir ilaç yan etkisi pek yok.Etkisini 1 ayda görmeye başlarsın inşallah düzenli kullanirsan ama tamamen bitirmiyor 1 ayda onun icin uzun süre doktor kontrolünde kullanmak ve aniden bırakmamak gerek bunları zaten biliyorsundur.

Hiç iyi değilim özel den konuşabilir miyiz. Lütfen

Bebeğimi kucağıma aldım perişan haldeyim. Lustral başladık. Daha da kötüyüm suan 2. Gün gerçi ilaç da. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Göz teması sorunum var eşim in bile bakamıyorum eşim de bakamıyor ben kasıldıgm için . Nasıl bir sınav bu. Deli olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…