- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Arkadaşlar gebelikten önce 7 yıl paksera 30 mg kullandım fakat Son dönemlerde etki etmiyordu göz teması sorunum vardı gebelik le beraber ilacı birden kestim ve hayatım zindan à döndü ilaç kullanmamak için çok zorladım. Şuan Son haftalardayim eşim le bile göz göze gelemiyorum çekiniyorum utanıyorum oda utanıyor geriliyor sosyal fobim pık yaptı. Saçma sapan şeyler düşünüyorum esime böyle bir eş olmak beni çok üzüyor 4 aydır aynı evin içinde yabancı gibi yız ben ondan kaçıyorum o benden doğru düzgün konuşamiyorum bile. Esim inanılmaz iyi niyetli birisi çok üzülüyorum onun hayatından çıkmak dahi istiyorum diyorum adam beni böyle bir ömür nasıl çeksin. Yada yarın psikiyatri à gideyim diyorum ilaç başlasın emzirme de de kullanayim. Ben sadece eşimı ve çocuğuma mutlu bir yuva huzuru yasatmak istiyorum. Dışarıya karşı fobim kalsın birsey olmaz ama en azından yuvam da mutlu olayım. Sizce geçmez mi bu durum esime karşı hep böyle mi kalırım. Gözlerine bakamıyorum adamın canım kocamin onu o kadar çok seviyorum ki. Hep ağlıyorum gizli gizli. 1 yıllık evliyiz. Canm eşim istemezdim böyle olsun Rabbim yardım et.