Hamilelikde Kemik iliği ödemi

Gebelikte hic bi doktor bisi yapamadim gebelikten sonra emara girdim kemik iligi odemi var denildi ve suan kemikte curume meydana geldi eger cok ilerlersede platin takilcak

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Benim gebeliğimde 32. Haftada kalçam kilitlendi tamamen. Doğuma kadar felçli gibi yattım. Wc ye gidiyordum bir tek. Gece yatakta eşim döndrüyordu. Ağrı kesici içemiyordum. Çıldırdım. Doğumdan sonra 3 ay devam etti. Kalkamadım. Hep annem baktı bana bebeğe. Hep oturdum yattım. Ama mr a gitmedim. 3 ay sonra geçti bir anda. Şimdi yer yaptı o yer hafif hafif ağrıyor ama kilitlenme yok. Ben de hep ne yaşadım tekrar olur mu diye kafamda kuruyorum. Doktor da çok yorum yapamadı. Romatologa fizik tedaviye gittik sonuç yok.
Aklıma takılıyor ara ara o neydi diye. Siz böyle diyince acaba olabilir mi dedim. Ama belli ki çok farklı çok daha zor bir şey yaşadığınız. Kalıcı olmuş hasarı. Çok üzüldüm sizin adınıza

Bana ulaşabilirsin numaramı yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…