hamilelikde hemoroid oldunuzmu:((((

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
195
6
39
2 aylık gebeliğimde kanamam oldu bende düşük tehlikesi var diye hastaneye acile gitmiştik .daha sonra 7 aylıkken wc den sonra tekrar kan geldi yine acile gittik,erken doğum zannettik.. ve ben doğumdan sonra araştırdığımda doktora gittiğimde basur olduğunu söyledi ve hamilelikde olur henelde dedi şimdi ilaç tedavisi görüyorum bağırsak tembelliği var inşallah en kısa zamanda geçer :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::

evet bendede hamilelikte oldu doktora sormadım geçer dediler diye ilaçta kullanmadım keşke sorup kullansaymısım doğumda mahvetti beni dikişlerin değil onun ağrısından 1 hafta oturamadım ama geçti

evet bendede hamilelikte oldu doktora sormadım geçer dediler diye ilaçta kullanmadım keşke sorup kullansaymısım doğumda mahvetti beni dikişlerin değil onun ağrısından 1 hafta oturamadım ama geçti

aynen bendede oturomuyordum cok zorluk cektim simdi iyiyim ama arada sirada aci yersem oluyo.:eek:

Arkadaslar, motherlove diye bir marka var, Amerikadan ithal, ben diger pek cok urununu kullandim ve cok memnun kaldim. Hemoroid kremi de var, kullanmadim ancak tavsiye ettigim birkac kisi cok memnun olduklarini ilettiler. Internette xxxxxxxxxxda da var, bir de bazi eczanelerde var. ben catlak kremi dahil pek cok urununden cok cok memnunum cidden. Bir deneyin ya da en azindan sorusturun derim. Yuzde yuz organik bitkisel urunler

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede oldu ama kanama olmamıştı doğumdan sonra geçer dediler doktorumada söyledim önemli değil dedi zamanla geçer geçmezse baktırırsın dedi. doğumdan sonra iyice arttık kanama oldu ama ben yine doktora filan gitmedim ilaç almak istemiyorum kesin kurtuluşu yok herkeste oluyor yediklerimize dikkat etmediğimizden bol lifli besinler tüketirsek sorun kalmazmış ki doğru yediklerimde lifli gıdaların olmasına dikkat ettiğimden beri kanama olmuyor ağrı zaten yoktu bende vede küçüldüklerini hissediyorum.. herşeyin başı sağlıklı doğru beslenme....

bence internetten araştır ne yapılması gerektiği yazıyor onlara yaptıktan sonra hala geçmez ve devam ederse son çare olarak doktora git buğday kepeğinde en çok lif varmış diyet bisküvileri varya onların arkalarını oku en çok hangisinde varsa ondan al akşam yada ikindi artık ne zaman çay içersen yanında bir paketi ye ben öyle yapıyorum çokta rahatladım..

ahh ahh bende zaten vardı bi üstüne dogum bide dogum sonrası kabızlık ve vc den sonra acıdan hoplayıp zıplamalarım nasıl olcak bilmiyom bu böle doktorada gitmek istemiyorum alttan muayanede zorlanıyorum baktıramıorum genelde dr sinirlenip muayene etmiyor bende dinir oluyorum

kızlar bendede varr.turşu ve acı yiyince resmen mahvoluyorum...senağlama
kabızlık yok bende ama yinede var .ılıkçaylı pamuk ko yuyorum iyi geliyor.hemoritli yere:eek:..rahatlatıyo şişini alıyor.dra gitmeye utanıyorummm:1rolleyes:

slm arkadaşlar ben de bu dertten cok muzdarıp oldum şoyle bır gezınırken yazayım dedım.. uç buçuk ay once doğum yaptım hamileliğim son ayında denmır hapı kullanmak zorunda kaldım şiddetli kabız netıcesınde makatta yırtık anal fısssur oldum .basura yanı hemeroıte cok benzıyor..laksatıf ıcerıklı şurup içebilirsiniz sabah akşam hiçbir yan etkısı yok genelde laksatıf etkısı yapan meyve ve sebzeler tuketebılırsıız pırasa brokolı kayısı gıbı dışkı yumuşatıcı ..oda olmazsa sınamekı çayı ıyı gelıyor..ben bunun ıcın perhız yaptım ekmeği kestim mesela sabah kahvaltıma salatalık domates uzerıne halıs zaytınyagı dokerek tuketıyorum.mutlaka zeytın yıyın kahvaltıda ..kesınlıkle pirinç yemeyın.çkolata seftalı muz bunlar kabızlık yapıyorlar.kahve demlı çayda aynı.kazbılık oluyorsanız ayrıca sabah sıcak suya koyacagınız uc kayısı ve ıncırde ıse yarayabılır..aha ah çok kotu bışe tabıkı doktorada gıtmelısınız..bıberlı ve acı yendıgınde olan acıma da halk dıölınde mayasıl denılıoyo...herkese çok geçmiş olsun sitede rastladın batlıcan sapından ve gelıncık etınden de tedavı olunuyormuş bir bakın arastırın ıstersenız..kolay gelsın..

arkadaşlar aynı sorunları bende yaşadım dr.um proctolog diye bi krem verdi bebişe hiç bi zararı yok. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

ben genel cerreahi doktoruna gittim sıkıntımı anlatınca o bölgede yırtılma olmuş dedi alttan muayene etmedi. ^bepanthen,anestekain pomat verdi ve pursennid diye ilaç verdi ve günde en az 3kere ılık suya oturacaksın dedi.biraz rahatladım kesinlikle kabız olmuyacaksın dedi lifli yiceceklerden ye dedi dikkat ettim biraz daha iyiyim.hafta sonu aktara gittim sinemaki otu almak için bağırsaklarımı çalıştırmak için ama rahatsızlığımı anlatınca bu iyi yapmaz dedi hemoroid için başka ilaçlarda var ama emzirdiğim için bebeğe sakıncalı olur dedi.kendimi isal yapayım biye bide bebişimi yapmayım doktor ne dediyse onu yapmamı söyledi önermedi otları...herkese teşekkür edrim bu arada
yerimseniben

onceölikle gecmis olsun canim hamilelikte bebek bagisaklara baski yaptigi icin bagirsak tenbelligi sonrasindada basur oluyo.canim benim uc bucuk yasinda oglum var onun hamileligim sonunda 0ldu basur oldum.sonrasinda ben iki sene bir turlu duzelemedim bol bol yuruyus yap su ic kayisi uzum erik ye kuru ama benimki duzelmedi.sonrasinda tam duzeldi ikinciye hamile kaldim simdi kizim uc aylik olucak nerdeyse yine ayni durumdayim surekli kanama oluyo yuruiyorum yiyeceklerime dikkat ediyorum.insallah duzelir bide biarkadasim sabahölari ac karnina zeytinya ic demisti belki ise yarar sende insallah hemen duzelirsin

X