Hamilelikde Dis Agrisi :((((

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
senağlamaallah rizasi icin biri bi sey solesin ne yapmam lazim zencefil falan demeyin zaten dogru durust ne oldugunu bilmiyorum oluyorum cok fena gece basladi agrisi saat 4 de bagirarak uyandim gece
agri kesici aldim fayda etmedi dislerimi fircaladim azcik gecti ama gene geldi bu oglen gene aynisi oldu :çok üzgünüm:
allahim cok kotu hamileyim de hamilelikde ne kotuymus doktora gidip bi sey yapamiolar of allahim cok aciyor cok fena su an sizliyor dislerim iki tane var biri yukarda biri asagida cok kotuyum bi bagiriyorum agridan agladim oglum korktu yazik
disin mi diyor evet dedim allahim imdattttttttttttttttttttttt:1no2:senağlama

e kimse bi sey yazmamis
hastaneye de gidemedim ah cok aciyor nedecem ben be
offff allahim nolursun acimasin yeter dayanamiyorum
neyse artik sabah yada oglen mecbur bi hastaneye ugramam lazim artik (((

canım kıyamam ya çok üzüldüm yazıyı görünce içim bi sız etti doğrusu (((en iyisi bi diş doktoruna görün onlar gerekeni yaparlar bu arada kaç haftalıksın?

gecmiş olsun arkadasım ınan cok uzuldum durumuna cunku 3 hafta once ben aynı durumdaydım cumartesı gecesı baasladı pazaretesıne kadar surdu dısımın agrısı yetmıyomus gıbı ıltıhapta kapmıs hem bogazımada vuruyodu agrı allahım ne zor ve ınsanın gozunu karartan bı durum 13 haftalık hamıleydım ve tup bebek tedavısıyle hamıle kaldım pazartesı dıscıye gıttım ve kanal tedavısı uyguladı uygulamadan once kadın dogum uzmanımı arayıp sordu tabı oda hamılelıktekı dıs agrısının bebege zararı olacagını hatta dusuk yapabılecegını soyledı boylece kanal tedavısı yapıldı tabiki uyusturmak ıcın ıgnede yapıldı ıgneden sonra bebeklerıme bısey oldu dıye cok korktum ve hemen ultrasona gırdım allahıma sukur cok saglıklılarmıs sende kadın dogum uzmanını ara ve dıscıye bıran once gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…