Eğer doktorunuz bir sınırlama koymuşsa buna mutlaka uymalısınız. Böyle bir soru çok genel her bünye farklıdır. Kimileri doğum yapana kadar herşeyi yaşayabilirken kimileri yatarak gebeliklerini tamalamaktadırlar. Kulaktan dolma bilgilerle değil doktorunuzun söyledikleriyle hareket etmenizi ısrarla öneririm
ben cts doktora gittim kızlar..doktorum düşük tehlikesinin bittiğini söyledi.2 hafta sonra ilaçlarını bırak dedi..:dance:
ilişkiyi de sordum sadece korunmalı olarak haftada en fazla 2 kere olabilir dedi.bizim için farketmiyor da erkekler böyle değil biliyorsunuz..:1closedeyes:
bu arada egemencim seni dinledim bak nasıl yazım olmuş mu
allahım şu yağmuruma bak bayılıyorum ona.Allah nazarlardan saklasın..Şeniz
yağmurun çok tatlı egemen şimdi burda olucaktı şööyyyle sıkacaktım yanaklarını ısıracaktım bi güzel :) şaka canım benim kıyarmıyım ben ona allah bağışlasın bahtıda güzel olsun inşallah.
canım bu sitede kimse kulakdan duyma şeyle hareket etmiyor.bu siteye giren herkesin mutlaka alanında uzman bir doktoru var.her doktorun farklı yöntemleri olduğundan sende ona göre doktorunu seçebiliyorsun..
sadece sana verilen fırsatlarla kalmak yanlış.bu sitede bizleri tanıdıkça kimsenin boş konuşmadığını anlayacaksın sanırım..:1closedeyes:
Bu kadar hiddete gerek yok tabiki istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Belirtmek istediğim şu her bünye farklıdır biri için gayet normal olan diğeri için kesinlikle tehlikeli olabilir.
hiddet mi?siz yazdığımı tam algılayamamışsınız sanırım..bir kere daha okumanızı tavsiye ederim..
zaten duyduğumuz şeyi hemen apar topar yapmıyoruz..bunu doktorumuza böyle bir yöntem de varmış diye hatırlatıyoruz..
ben bu site sayesinde gözümü açıp doktorumu değiştirdim..bizleri ve bu siteyi tanımanız için biraz daha zaman geçirmeniz gerk..
sevgilerimizle...
Merak ettiğim bir şey var..
Hamilelikde cinselliği yaşıyormusunuz hamile arkadaşlarım?Biraz özel bir soru ama çok merak ettim..CADIARZU
Bize doktorum düşük tehlikesi var diye yasakladı da..
Gerçi hiç olmasa da olur,yeterki bebeğimizin sağlığı yerinde olsun..Ama bir arkadaşım biz de hiç bir şey değişmedi dedi.Kafam karıştı..:bbo: