• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik

krkmzgrp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
3
0
1
32
Merhaba hanımlar;

Ben 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım. Evlendikten 6 ay sonra adet görmemeye başladım. Kist olduğunu söylediler kist ameliyatı oldum o sıra tüplerden birinin kapalı olduğunu öğrendim hamilelik sansım %50 yane.. Ameliyat olduğumdan beri 1,5 yıldır adet görmüyorum gitmediğim doktor kalmadı hep aynı şeyler bu konuda bana yardımcı olabilecek doktor tavsiyeniz varmı Bursa'da. Hem adet düzensizliğine son vermek istiyorum hem hamile kalmak istiyorum. :(
Şimdiden teşekkürler kızlar..

Merhaba hanımlar;

Ben 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım. Evlendikten 6 ay sonra adet görmemeye başladım. Kist olduğunu söylediler kist ameliyatı oldum o sıra tüplerden birinin kapalı olduğunu öğrendim hamilelik sansım %50 yane.. Ameliyat olduğumdan beri 1,5 yıldır adet görmüyorum gitmediğim doktor kalmadı hep aynı şeyler bu konuda bana yardımcı olabilecek doktor tavsiyeniz varmı Bursa'da. Hem adet düzensizliğine son vermek istiyorum hem hamile kalmak istiyorum. :KK43:
Şimdiden teşekkürler kızlar..
Cnm rentip selim Akgün gittin mi

Yok canım gitmedim Medikal Park ta Özlem Oruça gittim. Sevket Yılmaz Hastanesinde Mehmet Alkış ve Emin Üstünyurt'a gittim. En son da Doruk Çekirge Evrim Aydın a gittim. Evrim hanım da benim senin için yapacaklarım bu kadar tüp bebek merkezine yönlendirebilirim dedi :(

Yok canım gitmedim Medikal Park ta Özlem Oruça gittim. Sevket Yılmaz Hastanesinde Mehmet Alkış ve Emin Üstünyurt'a gittim. En son da Doruk Çekirge Evrim Aydın a gittim. Evrim hanım da benim senin için yapacaklarım bu kadar tüp bebek merkezine yönlendirebilirim dedi :KK43:
Bide selim beye git cnm gidipte hamile kalmayan gormedim

Çok teşekkür ederim canım benim bide Selim beye randevu alıp giderim. İnşallah bi çözüm bulur.

Back