hamilelik

Bu arada benim baya erken gebelik sanirim cunku sat dikkate alindiginda 7 haftanin bitnis olmasi gerekiyordu ama daha 6 hafta bile olmadi

Camim tebrik ederim seni ama ben ne yazikki bugün gebeligimin bozuldugunu ogrendim. Kesem gelişmemiş düşük yapiyormusum

cok uzuldumm moralini bozma lutfen.. insallah en kisa zamanda yeniden bebek beklemeye baslarsin canimm

İnş cnim doktor kendiliğinden dusucek dedi şimdi dusugu bekliyorum çok ama çok zor duyguymus. Nasip diyorum inşallah tekrarlamaz bundan sonra ve bende yeniden hamile kalirim

İnş cnim doktor kendiliğinden dusucek dedi şimdi dusugu bekliyorum çok ama çok zor duyguymus. Nasip diyorum inşallah tekrarlamaz bundan sonra ve bende yeniden hamile kalirim
Hic canini sikma iyi dusun iyi oldun venim bildigim cok arkadasim var kisa surede yeniden bebek sahibi olan ki biriside halamin kizi 3 4 ay icinde yeniden hamile kaldi hemde sikintisiz dunyaya geldi en onemlisi moral

kızlar bende test yaptım bugun 7.gunum gecıkme de testım pozıtıf cıktı aksama da kan testı yaptırmaya gdıcem buraya yazmamın nedenı hamılelıkte dıkkat edılmesı gerekenler nelerdır hareketler yeme ıcme her konuda tecrubesı olan bırının bılgılerınden faydanlanmak ıstıyorum

Canim benimde cok yeni. Sen mumkun oldugu kadar yavas hareket et ani hareketlerden kacin. Yuz ustu yatma. Zaten bebek yerlesme asamasindadir daha. Evde yapilan test pozitifse genelde yanilma olmuyor. Folik asit mutlaka kullan doktorun verir zaten gerekli ilaclari. Bugun ile iki gun sonra yaptiracagin deger iki kat artmasi lazim. Balik sut badem ceviz muz bal kirmizi et ve bol su çok onemli. Hemen doktora git. Ultrasonlada bakar. Umarim bebisini saglikla kucagina alirsin tekrardan tebrikler....

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak henüz üye olabildim arkadaşlar ben hamileyim ve daha çok çok yeni ultrasonda kese gorunmedi acaba ne zaman görünür beta hcg 2600 cikti

merhaba canım bende yenı gebeyım 7 haftalık kesenın görunmesı için 5000lerde falan olması gerekır ultrasonda karından gorunmesı ıcın vajınal ıcın beta 3000 geçtıgınde dıyorlar ama vajınal baktırmanı tavsıye etmem bekle sabırlı ol benımde daha dun gorundu kesem kalp atısı ıcınde 2 hafta sonra gıdıcem yanı 9 haftalıkken geç döllenme olmus bende kesemde geç görundu allah hayırlısını versın hepımıze

bende sadece folık asıt kullanıyorum bırde coraspin verdi onu alıyorum sadece baska yok 6 hafta 5 gunluk dedı

bende 5. haftaya giriyorum yarın ilk randevum heyecanlayım. Umarım herşey yolundadır ve kolay anlaşılabilir ultrasonda. erken öğrenip beklemek bayağı zormuş

bende 5. haftaya giriyorum yarın ilk randevum heyecanlayım. Umarım herşey yolundadır ve kolay anlaşılabilir ultrasonda. erken öğrenip beklemek bayağı zormuş
Hayırlı olsun cnm bende yeniden hamileyim 7 haftalik. Allah sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin

BİZDE DUN BEBEGIMIZIN CINSIYETINI ÖGRENDIK BIR OĞLUM OLACAK KIZLAR COK MUTLU VE HEYECANLIYIM :)

BİZDE DUN BEBEGIMIZIN CINSIYETINI ÖGRENDIK BIR OĞLUM OLACAK KIZLAR COK MUTLU VE HEYECANLIYIM :)
Hayırlı olsun cnmm ayy inşallah bende yakın zamanda ogrenirim dicem ama daha çok car sanırım henüz 7.haftamdayim. sen kaçıncı haftada öğrendin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…