Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Camim tebrik ederim seni ama ben ne yazikki bugün gebeligimin bozuldugunu ogrendim. Kesem gelişmemiş düşük yapiyormusumSelamm.. esmaa tebrik ederim canim.. mesajlarini okudum.. bende bekliyorum bebek.. senin bebeginle hemen hemen birebir gidiyor. Su an bende yaklasik 6 haftalik hamileyim.. benim kese gorundu ama bebek gorunmedi henuz.. carsamba gunu tekrar gidicem doktora.. kalp atislarinida duycaz insallah.. bu arada bebek icin herhangi bisey kullanıyormusun ben sadece folik asit kullaniyorum daha kan tahlillerim bile yapilmadi
Hic canini sikma iyi dusun iyi oldun venim bildigim cok arkadasim var kisa surede yeniden bebek sahibi olan ki biriside halamin kizi 3 4 ay icinde yeniden hamile kaldi hemde sikintisiz dunyaya geldi en onemlisi moralİnş cnim doktor kendiliğinden dusucek dedi şimdi dusugu bekliyorum çok ama çok zor duyguymus. Nasip diyorum inşallah tekrarlamaz bundan sonra ve bende yeniden hamile kalirim
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak henüz üye olabildim arkadaşlar ben hamileyim ve daha çok çok yeni ultrasonda kese gorunmedi acaba ne zaman görünür beta hcg 2600 cikti
Sebebi neymişkı ((İnş cnim doktor kendiliğinden dusucek dedi şimdi dusugu bekliyorum çok ama çok zor duyguymus. Nasip diyorum inşallah tekrarlamaz bundan sonra ve bende yeniden hamile kalirim
Sebep kese hiç gelismemis Afedersin spermle yumurta Birleşmiş keseyi oluşturmuş ama tam dollenememis bebek yoktu yani 2 adet süresi bekle dedi 1 ay bitti kaldı 1 ay bakalım nolcaaaakSebebi neymişkı ((
Hayırlı olsun cnm bende yeniden hamileyim 7 haftalik. Allah sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsinbende 5. haftaya giriyorum yarın ilk randevum heyecanlayım. Umarım herşey yolundadır ve kolay anlaşılabilir ultrasonda. erken öğrenip beklemek bayağı zormuş
Hayırlı olsun cnm bende yeniden hamileyim 7 haftalik. Allah sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun cnmm ayy inşallah bende yakın zamanda ogrenirim dicem ama daha çok car sanırım henüz 7.haftamdayim. sen kaçıncı haftada öğrendin ?BİZDE DUN BEBEGIMIZIN CINSIYETINI ÖGRENDIK BIR OĞLUM OLACAK KIZLAR COK MUTLU VE HEYECANLIYIM :)
Hayırlı olsun cnmm ayy inşallah bende yakın zamanda ogrenirim dicem ama daha çok car sanırım henüz 7.haftamdayim. sen kaçıncı haftada öğrendin ?