• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik

Asude1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
10
1
3
İstanbul
Arkadaşlar,
Bir süredir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Rahmimde iltihap vardı ve cok agir antibiyotikler kullandıktan sonra tedavi bitti. Bir iki gundur büyüklerimizin dem dediği şey gerceklesti. Doktora haftasonu geldiği için gidemedim. Sizce hamile miyim? Hamile oldugüm icin bu durum gerceklesmis olabilir mi? Deneyimli arkadaşlarım sizden cevcevap bekliyorum

mrb dem derken pek anlıyamadım bende bir sene önce bebeklerimi kaybettim karnımda ondan sonra olmadı daha doğrusu ağrılarım vardı bi türlü doktora gitmedim psikolojiktir dedim gecer dedim gecmedi doktora gittim bi kaç güce önce mantar varmış ilaç verdi fitil verdi su an aslında benimde kafam karışık bende çözüm arıyorum 3 gün fitil kullandım doktor diğerlerinide sonra kullan dedi yani 3 gün arayla benim yumurtlama günüm başladı yumurtlama dönemindeki o akışkan akıntım geliyo ne yapmalayım bilemedim bi daha ki ayı mı beklesem ilaçlar bitse ama doktora sordum ilaçları kullanırken hamile kalsam sorun olurmu diye olmaz kesersin demişti beklemekte istemiyorum ne yaapmalıyım bilemedim

İlaçları bitir bence. Hamileyken mantar için etkili ilaç kullanamazsın.ınce sağlıklı olki sağlıklı hamilelik yaşayasın.

Doktora gittim ve pkos teşhisi konuldu. Enfeksiyon da olduğundan bebekten önce bir tedavi süreci başladı. Rabbim en kısa zamanda hem sağligima hem de bebeğime kavuşturur inşallah

regl dönemim biteli 4-5 gün oldu asırı bulantı var ve halsizlik sürekli uyumak istiyorum acaba hamile olma ihtimalim nedir ?

Arkadaşlar,
Bir süredir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Rahmimde iltihap vardı ve cok agir antibiyotikler kullandıktan sonra tedavi bitti. Bir iki gundur büyüklerimizin dem dediği şey gerceklesti. Doktora haftasonu geldiği için gidemedim. Sizce hamile miyim? Hamile oldugüm icin bu durum gerceklesmis olabilir mi? Deneyimli arkadaşlarım sizden cevcevap bekliyorum
Arkadaşlar,

Mrb bende cocuk sahibi olmak istiyorum ama bi turlu olmuyo.yumurta catlatma ignesi yaptilar bi sure hamile gibi belirtiler oldu sonra gitti.simdi cok istiyorum nasil yapabiliriz acaba.bunu basit yolu yokmu veya yollari

Birde
Ben yani uyeyim hamilelik sayfasinda nasil yorum paylasabilirim yardimci olurmusunuz acaba
Tesekkurederim

Back