• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik

Selam arkadaslar ben 5 aylik evliyim ve evlendim evleneli hic adet olmadim 2 ayi gecti doktora gittim kan testi yapti ve ultrasyonda bakti hamile olmadigimi soyledi cok kafama takiyorum test yapiyorum cikmiyo ama adette olmuyorum napcam sastim kaldim lutfen yardim edin

Selam arkadaslar ben 5 aylik evliyim ve evlendim evleneli hic adet olmadim 2 ayi gecti doktora gittim kan testi yapti ve ultrasyonda bakti hamile olmadigimi soyledi cok kafama takiyorum test yapiyorum cikmiyo ama adette olmuyorum napcam sastim kaldim lutfen yardim edin

Canım , bazı kadınlarda bu şekilde sıkıntılar oluyormuş. İlk ilişkiden sonra . O yüzden çok kafana takma ama yinede bir dr git , çocuk istemiyorsan doğum kontrol hapı , istiyorsanda başka hormon düzenleyici verir. Bide öncelikle kararını vererek gitmeni tavsiye ederim. Çünkü dr ilk sorusu hamilelik düşünüyor musun olacaktır (tecrübe ile sabit :)

Merhaba kızlar benı de aranıza alır mısınız :) ben de yumurta çatlama olayını yenı kavrayanlardanım.7 AYlık evliyiz,bu ay ılk denememızı yaptık ancak sanırım erken bır deneme olmus cunku 6. gunde denedık :) normalde 28 aralık gıbı adetımı beklıodum ama dayanamayıp kan testı yaptırdım hamıle degılmısım :KK43: buyuk bı uzuntu yaptm ama sanırım sakın olmamız lazım.ben 22 gunde bır adet oluyorum. onerılerınız var mı?
Ben de doktora gıtmıstım 2 ay once felan,kan tahlıllerı felan hersey normal cıktı bakalım artık :)allahım hepımıze hayırlısıyla versın:)yukarlarda bır arkdsn dedıgı gıbı kımseyle paylasamıosun boyle seylerı .ıyı kı varsınz smdıden :)

seninle aynı durumdayım canım ve ilişkiden 1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı hayırlısı olsun erken yaptım bence testi..
sende git kandan test yap istersen o kesinmiş
bende bendeee aynı durumdayım suan :) dayanamadık kan testi yaptırdık 1 hafta sonra negatif cıktı. artık adetimi bekliyorum bende. günler geçmek bilmiyo yaniii :mad::mad::mad:

slm kızlar bende hamile olmayı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim inşallah benimde bebeğem olur diye hergün dua ediyorum ama nafile . normalde 5 ocak yani bugün adet olmam lazım dı ama olmadım inşallah da da olmam. Ama bu gün birazcık kırmızılı akıntım olmuş beyazımsı bir şey ve burnum aşırı derecede hassaslaştı. Her şey bana pis pis kokuyor. ( Belki de bunlar sadece benim bilinç altımın ürettiği birşeyler bilemiyorum) Hamile olmayı çok istiyorum....

Allaha sukur ki sizin adetiniz duzenli kizlar ben 6 aya gircek ve hala adet olmadim doktora randevum var bu ayin 15 de insallah hayirli biseyler soyler ama hqmile degilim cunku test yaptim cikmiyi cok stresteyim :(

Seninkidemi duzensiz ama benimki cok duzensiz 5 ay oldu yok bisey
Evet canım benim ki de düzensiz benimde 6 ay yada bir sene hiç olmadığı oluyor ama sen mutlaka bir kadın doğum doktoruna git bu arada evli misin canim eger evli değilseb dr da dahi bir netice elde edemezsin

Evet canım benim ki de düzensiz benimde 6 ay yada bir sene hiç olmadığı oluyor ama sen mutlaka bir kadın doğum doktoruna git bu arada evli misin canim eger evli değilseb dr da dahi bir netice elde edemezsin
Evet evliyim 5 aydir evliyim evlendikten sonra adet olmamamya basladim bu ayin 15 de gidecem doktora insallah hayirli bosey cikar sen nasil yaptin adet duzensizligini evlimisin

Ev
Evet evliyim 5 aydir evliyim evlendikten sonra adet olmamamya basladim bu ayin 15 de gidecem doktora insallah hayirli bosey cikar sen nasil yaptin adet duzensizligini evlimisin
Evet evliyim 2 yillik evliyim ve evliligimin 3 . Ayinda 25 cm lik bir kist ameliyatı oldum. Benimde senin gibi adet duzensizligim vardi ve evlenince artik bu düzensizlikleri ciddiye almaya basladim malum cocuk olmasi icin adet de olmak gerekiyor sonucda dr gittigimde kistten dolayi adet olmadigimi soyledi sende zaman kaybetmeden bir an once dr git belkide polikistik over vardir sende allah korusun

Back