• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
kızlar merhaba biz 10 gün önce ilişkiye girdik. adetim bittikten ertesi gün yada 2 gün sonrasıydı. hamile kalırmıyım bilmiyorum.
birde bu 10 günde hamilelik belirtileri oluyor mu? bu belirtiler ne zaman ortaya çıkar?
çok heyecanlıyım ama test almaya korkuyorum. çünkü negatif çıkarsa çok üzülücem. birazcık yardım etseniz bana :)

kızlar merhaba biz 10 gün önce ilişkiye girdik. adetim bittikten ertesi gün yada 2 gün sonrasıydı. hamile kalırmıyım bilmiyorum.
birde bu 10 günde hamilelik belirtileri oluyor mu? bu belirtiler ne zaman ortaya çıkar?
çok heyecanlıyım ama test almaya korkuyorum. çünkü negatif çıkarsa çok üzülücem. birazcık yardım etseniz bana :)
cnm hamilelik olabilir tabi ama yumurtlama günlerinde olasılık artıyor yani iki adet ortası....gebelik çıkmasını adetten 2,3gün önce çıkanları duydum ama ilişkiden 10 gün sonrasında hiç duymadım rabbim kalbine göre versin....

seninle aynı durumdayım canım ve ilişkiden 1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı hayırlısı olsun erken yaptım bence testi..
sende git kandan test yap istersen o kesinmiş

canim nerdenbulcagimi bilemedim seni s.ocagina git kan testi yaptir en sorunsuzu..... gelim asil kinuya part 2 okudum sonra ne oldu catliorum bak sutum kesilcek ayse ahmet yuzunden ;;)))

seninle aynı durumdayım canım ve ilişkiden 1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı hayırlısı olsun erken yaptım bence testi..
sende git kandan test yap istersen o kesinmiş
Gecen sene bende adeti beklemeden hemen test yapiyordum tabiki sonuc negatif ve o ara her ay yaptigim icin resmen testlere guvenmiyodum,dogru soyleyen test ama gercegi kabul etmeyen resmen bendim :-)
Ama sonra hatami anladım ve yapmadım baska test zaten testi yaptigim zaman bile yanlisti.en son ki adet gecikmem oldu bi hafta ozaman yaptim tekrardan ama yapmadan once testi yapmaktan resmen korkuyodum okadar zaman negatifi gorunce cekiniyo insan ister istemez.ama sorun bendeymis testte degil :-) gecikmeden sonra bebegimi varligini ogrendim...

Gecen sene bende adeti beklemeden hemen test yapiyordum tabiki sonuc negatif ve o ara her ay yaptigim icin resmen testlere guvenmiyodum,dogru soyleyen test ama gercegi kabul etmeyen resmen bendim :-)
Ama sonra hatami anladım ve yapmadım baska test zaten testi yaptigim zaman bile yanlisti.en son ki adet gecikmem oldu bi hafta ozaman yaptim tekrardan ama yapmadan once testi yapmaktan resmen korkuyodum okadar zaman negatifi gorunce cekiniyo insan ister istemez.ama sorun bendeymis testte degil :-) gecikmeden sonra bebegimi varligini ogrendim...

bak ben bu ay hamilelik belirtilerinin hepsinni taşıyorum temmuzun 4-6 sı arası regli olmam lazım gittim bu sabah hassas test aldım negatif çıktı..
ama bu testler bile regliye 4 gün kala doğruyu söylüyormuş dayanamayıp erken yaptım anlayacağın zamanda geçmiyor artık sanki..
allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..

bak ben bu ay hamilelik belirtilerinin hepsinni taşıyorum temmuzun 4-6 sı arası regli olmam lazım gittim bu sabah hassas test aldım negatif çıktı..
ama bu testler bile regliye 4 gün kala doğruyu söylüyormuş dayanamayıp erken yaptım anlayacağın zamanda geçmiyor artık sanki..
allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
Insallah yaniltmaz bu belirtiler canim cunku benimde 1 sene falan olmadı en ufak bi belirtiyi hemen ona yorabiliyosun en azindan ben oyleydim.benim normalde karin agrin olcagim gun yada bi kac gun once olur ama o ay tam 20 gun once karin agrim baslamisti.goguste hafif dokununca aci ve kasik agrim oldu.ama benim icime dogmustu bu ay olacagi okaadar umitliydim ki anlatamam.taa en basindan beri belki dollenme adetin pesine oldugu icin icime doğdu bilemem tabi.ama insallah seninde vardir mutlaka haber ver sonucu ogrenince.merakta birakma bizi.

Insallah yaniltmaz bu belirtiler canim cunku benimde 1 sene falan olmadı en ufak bi belirtiyi hemen ona yorabiliyosun en azindan ben oyleydim.benim normalde karin agrin olcagim gun yada bi kac gun once olur ama o ay tam 20 gun once karin agrim baslamisti.goguste hafif dokununca aci ve kasik agrim oldu.ama benim icime dogmustu bu ay olacagi okaadar umitliydim ki anlatamam.taa en basindan beri belki dollenme adetin pesine oldugu icin icime doğdu bilemem tabi.ama insallah seninde vardir mutlaka haber ver sonucu ogrenince.merakta birakma bizi.

benimde içime doğmuştu ama test negatif çıkınca gerildim..
tamam haber veririm canım sağ ol..

Bende hiç bi belirti olmamıştı. Sadece gazım vardı ama hamileliğe yormak hic aklıma gelmedi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde içime doğmuştu ama test negatif çıkınca gerildim..
tamam haber veririm canım sağ ol..

Ama testin negatif cikmasi normal degilmi.daha erken tabi hassas test diyosun onlar daha erken gosteriyomu bilmiyom gerilmene gerek yok az daha zamani var hem gec dollenme olabilir hersey olabilir,Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah.

Ama testin negatif cikmasi normal degilmi.daha erken tabi hassas test diyosun onlar daha erken gosteriyomu bilmiyom gerilmene gerek yok az daha zamani var hem gec dollenme olabilir hersey olabilir,Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah.

amin canım sağ ol bu testlerde zaten regliye 4 gün kalaya kadar gösteriyor benim daha 10 günüm var..
hastaneye gidip kan testi yaptırsam çıkar mı acaba bilmiyorum ki?

Allahtan umut kesilmez tabi ama adetten sonraki ilk hafta cok cok dusuk ihtimal. Cunku regl araligin kisa bile olsa 7.8.gunde falan baslar ovulasyon. Yani kismet diyelim.

amin canım sağ ol bu testlerde zaten regliye 4 gün kalaya kadar gösteriyor benim daha 10 günüm var..
hastaneye gidip kan testi yaptırsam çıkar mı acaba bilmiyorum ki?

Merhaba canım,

ben adetime 5 gün kala gripal anfeksiyondan doktora gittim. Hamilelik durumun olabileceğini söyledim doktorda ilk önce kan testi yapalım ona göre ilaç yazalım eğer öyleyseniz ona göre tedavi veririm dedi. Kan testi yaptılar. Fakat, negatif çıktı hamile değilsiniz dedi. Neyse sonra ben regl günüm geldiğinde regl olmadım. Bekledim belki stresten falan geçikmiştir diye aradan 10 gün geçti test yaptırdım hamile olduğum çıktı yani o senin döllenmene bağlı regl günün geçsin bir kaç gün ondan sonra kan testi yaptır. Rüekli test yapıp ta moralini bozma hayırlısını nasip etsin allahım.:16::16:

Merhaba canım,

ben adetime 5 gün kala gripal anfeksiyondan doktora gittim. Hamilelik durumun olabileceğini söyledim doktorda ilk önce kan testi yapalım ona göre ilaç yazalım eğer öyleyseniz ona göre tedavi veririm dedi. Kan testi yaptılar. Fakat, negatif çıktı hamile değilsiniz dedi. Neyse sonra ben regl günüm geldiğinde regl olmadım. Bekledim belki stresten falan geçikmiştir diye aradan 10 gün geçti test yaptırdım hamile olduğum çıktı yani o senin döllenmene bağlı regl günün geçsin bir kaç gün ondan sonra kan testi yaptır. Rüekli test yapıp ta moralini bozma hayırlısını nasip etsin allahım.:16::16:

sağ ol canım içim rahatladı:16:
inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..

sağ ol canım içim rahatladı:16:
inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..

amin amin inşallah allahın izniyle alırım. Sende öyle çok takılma zaten çok stres yada taktığın zaman bu sefer de stresten olmuyor. Akışına bırak nasibi ne zamansa o zaman kendiliğinden geliyor bebiş :)

Merhaba Arkadaşlar ,

Uzun zaman yazdıklarınız konusunda sizlerden destek alıyorum. Öncelikle bunun için hepinize çok teşekkür ederim.Bir konuda desteğe ihtiyacım var . Kafam bulandı.

Öncelikle ben PKO hastasıyım. Diane 35 kullanıyordum. Hastalığımın 3. günü Doktora gittim , hamilelik için ilaç değiştirmemizin gerekli olduğunu Duplashton ve folik asite başlamamı söyledi. Haziran ayının sonuydu , Adetimin bitiminden itibaren itibaren 16 gün sayarak ilaca başlamamı söyledi ve ben bu 15 gün içinde yeniden adet gördüm. Ne müthiş ki hasta olduğum tarihi yazmayı unuttum ve benim ilaca başlama hayalim bir dahaki adetime kadar hayal oldu. Şu anda adetimden ortamalama 5-10 gün kadar geciktim. Bu süreç içinde önce şefaf akıntı yaşadım , ardından açık kahverengi akıntı , mide bulantısı , şimdi de bir kaç gündür ishal problemi yaşıyorum. 2 kez eczane testi yaptım , bir kez de 10 gün kadar önce kan tahlili 0.37

Sizce hamile olma olasılığım var mı ? Ya da ne yapmalıyım yeniden test yapmalı mıyım , dr mı gitmeliyim.

Off çok karışığım yardımcı olabilecek kimse var mı ?

biz tamda adetim bittikten ertesi gün korunmadan ilişkiye girdik. kızım şuan yanımda uyuyor :)

BBD .!.:
Wow :KK66:Guzel den pler israrla yasamis olmali uzun uzun yoksa o kdr erken yumrtlams olamazsin sanirm? Allah saglik sihhat versin, bebis ne zaman isterse o zaman gelio dedikleri de bu olsa gerek:KK48:
Kesinlikle :) bize kalsa şu borclar bitsin. Esim askere gitsin felan derken cocuk felan yapamazdik :KK66: bazen planlar işe yaramıyormuş onu ogrendik biz. Guzelde oldu

Back