• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Btknkdn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
43
0
16
İstanbul
Ben 1 buçuk senedir evliyim korunmuyor olmama rağmen hamile kalmadım doktora adet düzensizliklerin yüzünden gitmiştim çok önceden ve 9 mm kist olduğunu söyledi bu hamile kalmama engel mi?

Ben 1 buçuk senedir evliyim korunmuyor olmama rağmen hamile kalmadım doktora adet düzensizliklerin yüzünden gitmiştim çok önceden ve 9 mm kist olduğunu söyledi bu hamile kalmama engel mi?
Olablilr ama sen kafani takma tedavini ol hatta bunlarida dene tatlim ama net de kplay hamile kalma yontwmleri diye yazarsan yontmlerde cikiyo ordan da deneyebilirsin

Son düzenleme:
Teşekkür ederim şu an düşünmüyüyorum çocuk ama olmamasından da korkuyorum olmasından da korkuyorum 😄

Teşekkür ederim şu an düşünmüyüyorum çocuk ama olmamasından da korkuyorum olmasından da korkuyorum 😄
Uzulme cm herseyin vakti zamani var allaha bol dua et hersey olur stres yapma kafana takma olurbinsallh

Soğan kürü denediniz mi?

1 yıl korunmasız cinsel ilişkiye girip hamile kalamayan çiftlerde tedaviler başlanır.. Bu sizde veya eşinizde bir sorun olduğunun göstergesi olabilirde olmayabilirde. çocuk istiyorsanız fertil ve infertil günlerinizi öğrenip ona göre deneyebilirsiniz. :16:

1 yıl korunmasız cinsel ilişkiye girip hamile kalamayan çiftlerde tedaviler başlanır.. Bu sizde veya eşinizde bir sorun olduğunun göstergesi olabilirde olmayabilirde. çocuk istiyorsanız fertil ve infertil günlerinizi öğrenip ona göre deneyebilirsiniz. :16:

Şuan düşünmüyorum ve korkuyorum bunun ileri için bi problem olup olmadığını merak ediyorum

Şuan düşünmüyorum ve korkuyorum bunun ileri için bi problem olup olmadığını merak ediyorum

doktorunuz kist için ne demişti? dediğim gibi tedavi olmanız gerekiyor. tabi birde şu var eşiniz sürekli sizin yanınızda ve 1 yıllık cinsel ilişki. bazen eşi uzakta oluyor 2 aya bir geliyor falan

Merhaba Arkadaşlar ,
Uzun zaman yazdıklarınız konusunda sizlerden destek alıyorum. Öncelikle bunun için hepinize çok teşekkür ederim.Bir konuda desteğe ihtiyacım var . Kafam bulandı.

Öncelikle ben PKO hastasıyım. Diane 35 kullanıyordum. Hastalığımın 3. günü Doktora gittim , hamilelik için ilaç değiştirmemizin gerekli olduğunu Duplashton ve folik asite başlamamı söyledi. Haziran ayının sonuydu , Adetimin bitiminden itibaren itibaren 16 gün sayarak ilaca başlamamı söyledi ve ben bu 15 gün içinde yeniden adet gördüm. Ne müthiş ki hasta olduğum tarihi yazmayı unuttum ve benim ilaca başlama hayalim bir dahaki adetime kadar hayal oldu. Şu anda adetimden ortamalama 5-10 gün kadar geciktim. Bu süreç içinde önce şefaf akıntı yaşadım , ardından açık kahverengi akıntı , mide bulantısı , şimdi de bir kaç gündür ishal problemi yaşıyorum. 2 kez eczane testi yaptım , bir kez de 10 gün kadar önce kan tahlili 0.37

Sizce hamile olma olasılığım var mı ? Ya da ne yapmalıyım yeniden test yapmalı mıyım , dr mı gitmeliyim.

Off çok karışığım yardımcı olabilecek kimse var mı ?

Back