Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olablilr ama sen kafani takma tedavini ol hatta bunlarida dene tatlim ama net de kplay hamile kalma yontwmleri diye yazarsan yontmlerde cikiyo ordan da deneyebilirsinBen 1 buçuk senedir evliyim korunmuyor olmama rağmen hamile kalmadım doktora adet düzensizliklerin yüzünden gitmiştim çok önceden ve 9 mm kist olduğunu söyledi bu hamile kalmama engel mi?
Uzulme cm herseyin vakti zamani var allaha bol dua et hersey olur stres yapma kafana takma olurbinsallhTeşekkür ederim şu an düşünmüyüyorum çocuk ama olmamasından da korkuyorum olmasından da korkuyorum 😄
😄inşallah bu arada çok sağol
Soğan kürü denediniz mi?Ben 1 buçuk senedir evliyim korunmuyor olmama rağmen hamile kalmadım doktora adet düzensizliklerin yüzünden gitmiştim çok önceden ve 9 mm kist olduğunu söyledi bu hamile kalmama engel mi?
evt tatlm evliyim sen neler yapiosun kac yasindasinİnşallah en hayırlı zaman da olur evlimisin
1 yıl korunmasız cinsel ilişkiye girip hamile kalamayan çiftlerde tedaviler başlanır.. Bu sizde veya eşinizde bir sorun olduğunun göstergesi olabilirde olmayabilirde. çocuk istiyorsanız fertil ve infertil günlerinizi öğrenip ona göre deneyebilirsiniz.
Şuan düşünmüyorum ve korkuyorum bunun ileri için bi problem olup olmadığını merak ediyorum
Bnde yirmi iki tatlim bnde ayni is guc oyle kapalimisin neler yapiosun nerelisin aslen26 yaşındayım ev hanımıyım temizlik yemek ütü 😄hayatım bunlardan ibaret sen kaç yaşındasın
Bn kapaliyim canm hayirlisii kapanirsan allah nasip etsinHayır açığım ama aklımda hep kapalılık bakalım sen