• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Evremc

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
9
1
6
Antalya
Merhaba arkadaşlar bende henüz aranıza yeni katılıyorum.
Elimden geldigince takip ediyorum sizleri.
sanırım benimde sizlere danışmam bu konuları yaşıyanlar olarak düşünce ve yorumlarınızı almak istiyorum.:3:
1 Yıldan buyana çocuk düşünüyoruz olmadı bi türli bunula birlikte ne kadar test varsa yaptırdık en son rahim filmi çektirdim
Çok sancılı bi durum oldu bu benim için tüm testlerimiz temiz çıktı bu ayda hamile kalmazsam yumurta takibine başlanıcak.
Fakat bi şey duydum rahim filmi çekildikten sonra hamile kalma olasılıgı daha yüksekmiş konu hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum lütfenn..... birde yumurta takibi nasıl olucak onlar içinde bi takım testlermi yapılcak.?

eğer tüpler tıkalıysa rahim filminde açılıyor çoğu kişi o filmden sonra hamile kalıyor...yumurta takibi olması daha iyi senin adına..adetin 3. veya 5. günü gidiyorsun doktor yumurtalarına bakıyor ne alemde diye ilaç veriyor yumurtaların gelişmesi için sonra 5-7 gün sonra tekrar gidiyorsun yumurtan büyümüşmü çatlamış mı diye çatlamzsa çatlama iğnesi veriyor 36 saat sonra ilişkiye giriyorsun veya iğne vurulmadan kendisi çatlıyorsa 1 gün durup 1 gün ilişki yaşıyorsun gerisi allaha kalmış canım

yorumların için çok tşk ederim beklemek yeterince geriyor insanı doktorum hastalıgımın 2. günü gelmem gerektigini söyledi.
İnş hamile kalırım bunları yaşamam .

sanırım benimde sizlere danışmam bu konuları yaşıyanlar olarak düşünce ve yorumlarınızı almak istiyorum.:3:
1 Yıldan buyana çocuk düşünüyoruz olmadı bi türli bunula birlikte ne kadar test varsa yaptırdık en son rahim filmi çektirdim
Çok sancılı bi durum oldu bu benim için tüm testlerimiz temiz çıktı bu ayda hamile kalmazsam yumurta takibine başlanıcak.
Fakat bi şey duydum rahim filmi çekildikten sonra hamile kalma olasılıgı daha yüksekmiş konu hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum lütfenn..... birde yumurta takibi nasıl olucak onlar içinde bi takım testlermi yapılcak.?

canım hamıle kalmamak veya kalabılmeyı beklmegercekten tamamen psıkojını bozacak bısey ama benden sana tavsıye her ay hastalancam mı olcakmı gergınlıgını bebegın sana tutunmaya calısırken o gergınlıgı hıssetmesını dusun ve ne kendını ne onu bunalt bu cok onmlı ıkıncısıde esın sperm analızı verdımı_? sayılarından cok hızları kalıteleerı cok onmlı bılıosun... allahım sanada en yakın zamanda yasatsın sende hamıs ol ınsallah

Yorumun için çok tşk ederim öncelikle cnm...
evet her ay düşünüyor insan oldumu olcakmı diye şu rahim filminden sonra akışına bıraktım herşeyi gelicegi zamanı biliyordur diye düşünüyorum. eşiminde sperm analizi yapıldı doktorum herşey normal dedi benimde eşiminde sonuçları normal ççıktı bu ayda olmazsa yumurta takibine giricem yarın veya öbürgün hasta olmam gerekiyor.doktorum hastalıgımın 2 günü gelmemi soyledi.
Birde aklıma gelen biişey var bu hastalıgımdan sonra ovulasyon testi alıp yapsammı diye düünüyorum bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum.....

rahim filminden sonra hamile kalanları bende duydum canım ama doktorum bende gerek görmedi. yumurta takibi yapılması güzel bir şey hatta yumurlama ya da çatlamayla ilgili bir sorun varsa ilaçla ya da iğneyle bu durumu düzeltiyorlar yani tedaviye başlanması güzel.. benim eski doktorum çok ilgilenmemişti benle bu yüzden zaman kaybım oldu. en azından tedavi için adım atılması sevindirici bir durum ... yani bebeğine ulaşmada büyük bir adım atmışın :32: en kısa zamanda kavuşursun inşallah

öncelikle rabbim yardımcımız olsun..bu süreç bizler için kolay olmayan ve sabır gerektiren bir süreç..bende doktora gittim sebebsiz infertilite hiçbir sorunumuz yok yani..rahim filmi çektirdim ve 3 ay içinde gebe kalma şansı yüksek dendi ama ben kalamadım..yumurta takibinde ise ilk ay günde 1kez klomen kullanarak yumurtanın büyümesini incelicek doktorun..sonraki aylardada klomen günde 2 ve 3 olarak artıp buna yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğnesi eşlik edecek..

umarım bunlara gerek kalmadan rabbim gönlüne göre verir..sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olamay çalışırım..

:3::3::3: heeeeeeeeeeyyyyy merhabaa ben varım rahim fliminden hemen sonraki ay tedaviyle hamiş kaldım..
ama maalesef 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu..rahim fliminde yapışıklık falan varsada tüpler açılıyormuş ve doktorumda demişti hamile kalma riskin arttı diye..ve kk'da böyle bi konu vardı..çok kişi hamile kalmışş. :34:
Allah gönlüne göre versin cnmm

Kızlar sizlerle konuştuktan sonra daha iyi hissediyorum kendimi dahada ümitleniyorum.
İnş daha fazla beklemeyiz. İlk yumurta takibinden sonra inş hamile kalırım içimdeki ümit hiç bitmedi hamile kalma düşüncesi aklıma geldikce kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor.
Mevanurr sanada tşk ederim bu hafta sanırım yumurta takibime başlıcaz hasta olursam tabii inşşş olmamda güzel haberlerimi veririm ama vardır bundada bi hayır beklememizin. yumurta takibinde hergün doktora gidiliyormu birde sen ovulasyon testi yaptınmı hiç?

Back