- Konu Sahibi kepi_pinar
-
Arkadaşlar 28 mayısta adet oldum 2 Haziranda'da adetim bitti adetimin 2. gününde ovolasyon test yapmaya başladım hergün 11:15de hiç saatini geçirmedim hergün aynı saatte yaptım. 7 Haziran Cuma gunu 2. çizgi çok yakındı 8 Haziran 2 çizgi tamamen aynı koyuluktaydı hıc bır farkı yoktu aralarında. 9 Haziranda Pazar günü 2. çizği daha silikti 6 Haziran pazartesi,salı,çarşamba çizgi hiç görünmedi 6 Haziran 16 Haziran tarihleri arasında sık sık 2 gündebi birliktelik oldu. Yumurtlama dönemim geçti gebelik oluşmuşmudur benim gibi sabırsızlıkla bekleyenler varsa yazsın bu günler başka şekilde geçmez ..eğer tutdu ise ay sonundan önce evdeki testlerden belli olmaz beta hcg testide yaptırmak istemiyorum önce var derler sonrada tutmaz falan piskolojik olarak ağır gelir diye düşünüyorum. en iyisi beklemek offf ama beklemek çok sıkıcı cok sitresli Allah herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Benim daha önce 6 aylık düşüğüm oldu kanda pıhtılaşma varmış hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez iğne ve aspirine başlamalıymışım onun içinde geç öğrenmek istemiyorum.
Arkadaşlar 28 mayısta adet oldum 2 Haziranda'da adetim bitti adetimin 2. gününde ovolasyon test yapmaya başladım hergün 11:15de hiç saatini geçirmedim hergün aynı saatte yaptım. 7 Haziran Cuma gunu 2. çizgi çok yakındı 8 Haziran 2 çizgi tamamen aynı koyuluktaydı hıc bır farkı yoktu aralarında. 9 Haziranda Pazar günü 2. çizği daha silikti 6 Haziran pazartesi,salı,çarşamba çizgi hiç görünmedi 6 Haziran 16 Haziran tarihleri arasında sık sık 2 gündebi birliktelik oldu. Yumurtlama dönemim geçti gebelik oluşmuşmudur benim gibi sabırsızlıkla bekleyenler varsa yazsın bu günler başka şekilde geçmez ..eğer tutdu ise ay sonundan önce evdeki testlerden belli olmaz beta hcg testide yaptırmak istemiyorum önce var derler sonrada tutmaz falan piskolojik olarak ağır gelir diye düşünüyorum. en iyisi beklemek offf ama beklemek çok sıkıcı cok sitresli Allah herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Benim daha önce 6 aylık düşüğüm oldu kanda pıhtılaşma varmış hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez iğne ve aspirine başlamalıymışım onun içinde geç öğrenmek istemiyorum.
Daha önce bir düşüğünüz olmuş..yani hamile kalabiliyorsunuz..en azından bunu biliyorsunuz..
Oluvasyon testi bu ay olmasada biraç ay içinde sonuç verecektir...hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Bende oluvasyon testi kullanıyorum..beklemedeyim..
bende seninle aynı durumdaydım canım.kan pıhtılaşması nedeni ile şuan iğne ve aspirin kullanıyorum.ov.testi kullandığımda gebe kalmıştım şükür.daha 3 haftalıkkende öğrenmştim ve başlamıştı iğne ve aspirine.şuana kadar elhamdülillah bi sorun çıkmadı.umarım hamilesindir :) günün geçmeden kan testide yaptırabilirsin kanda çabuk çıkıyor :)
Allah yardımcımız olsun canım bende kan pıhtılaşması oldugu düşükten sonra yapılan testler sonuncunda çıktı eğer ilk hamileliğimde yaptırsaydım bu testleri belkide böle birşey yaşanmamış olacaktı ama Rabbim böle uygun gördü böle nasip etti. İğne ne kullanıyorsun? karındamı nerden oluyorsun iğneyi birde kendi kendine yapabiliyormusun? kan testi yaptırmak istemiyorum önce kan değerleri yüksek çıkıp var denilebiliyormuş sonrasında tutmayıp adet ile birlikte gidiyormuş sonrasında anne adayı piskolojik olarak düşük yaptım sanıyormuş yani önce umutlanıp sonra umutsuzlanmak istemiyorum ama çokda dayanazmasam haftaya yaptırırım şuan için çok erken daha kan testi
sen benden iyi durumdasın bende ancak 2 kayıptan sonra anlaşılabildi.ne yazıkki çok sarsıcı bir durum.ama unutmak gerekiyor bazen,geleceğe bakıyoruz mecburen...iğne olarak clexane 0,4 ve 100 mg coraspin kullanıyorum.
kendi kendime yapıyorum karından uyguluyorum diğer kısımlarda yaptığımda çok morarıyor,sanırım gebelik sonuna kadar karından vurmaya devam edeceğim :)
Ay canım çok geçmiş olsun üzme canını şöle düşün cennet kapısında bekleyen 2 meleğinin olduğunu unutma sen olmadan onlar cennet kapısından içeri girmeyecekler. Ben hep böle düşünüyorum. Benim anlaşıldı çünki çok detaylı testler yapıldı tam 12 tüp kan verdim ben bütün testler için dr saolsun hepsini istedi hatta emin olmak rahimi çok iyi incelemek için rahim emarı bile çektirdi. Biz artık geçmişi konuşarak canımızı sıkmayalım heleki sen hiç sıkma biz artık geleceğe bakalım geçmişi silip atalım tam olarak kaç haftalık hamilesi? rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.
18 yazıyor ama hamilelik takviminde bir hafta önden gidiyoruz 19 diyelim :)
umarım sağsalim olur bu kez :)
Evet Alalha şükür en azından hamile kalabiliyorum. Hayırlsıı rabbim nezaman uygun görürse ozaman versin. olursada olmazsada vardır Allahın bir bildiği. Ovolosyon testini kaç aydır yapıyorsun?hangi testi yapıyorsun? kısmet olursa ilk çocukmu olacak?[/QU
2 yıldır istiyoruz..ilk çocuk olacak..oluvasyon testinde 3.ay bakalım hayırlısı..
Eğer birkaç ay içinde olmassa rahim filmi çektireceğim..
Evet Alalha şükür en azından hamile kalabiliyorum. Hayırlsıı rabbim nezaman uygun görürse ozaman versin. olursada olmazsada vardır Allahın bir bildiği. Ovolosyon testini kaç aydır yapıyorsun?hangi testi yapıyorsun? kısmet olursa ilk çocukmu olacak?[/QU
2 yıldır istiyoruz..ilk çocuk olacak..oluvasyon testinde 3.ay bakalım hayırlısı..
hayırlısı canım Allah gönlünüze göre vakti saatinde hayırlısını versin. Zor bi süreç her ay her ay acaba tutmuşmudur diyee sabırsızlıkla beklemek:)
hayırlısı canım Allah gönlünüze göre vakti saatinde hayırlısını versin. Zor bi süreç her ay her ay acaba tutmuşmudur diyee sabırsızlıkla beklemek:)
bu arada Rahim Filmini neden çektirmeyi düşünüyorsun?
canım hngı marka ovulasyon testı kullanıyosun bende alıyım :26:
kızlar bende 1 bucuk senedır bebıs beklıyorum her ay bu sefer hamısımdır umuduyla esım varıkosel amelıyatı oldu 15 mayıs 2013 de sperm testı canlı yüzde 35 cıktı doktor amelıyat dedı oldu esımde 3 ay ı sabırsızlıkla beklıyorum bende ovulasyon testı almak ıstıyorum
merhabalr.bende kk da cok araştırdığım için sizlere yardımcı olmak istedim..gittigidiyor dan alabılırsınız testın adı laboquick.....fıyat olarak hangısı uygunsa alın....2 günde elıme ulaştı benım.....
cok tsk ederım canım duyarlı olduqun ıcın :) pekı bı sorun oluyomu kredı kartıyla alınıyo sanırım pek quvenemıyorum bısey olur dıye sız ne kadardır kullanıyosunuz bırde kac adet var cnm ıcerısınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?