- Konu Sahibi kepi_pinar
Arkadaşlar 28 mayısta adet oldum 2 Haziranda'da adetim bitti adetimin 2. gününde ovolasyon test yapmaya başladım hergün 11:15de hiç saatini geçirmedim hergün aynı saatte yaptım. 7 Haziran Cuma gunu 2. çizgi çok yakındı 8 Haziran 2 çizgi tamamen aynı koyuluktaydı hıc bır farkı yoktu aralarında. 9 Haziranda Pazar günü 2. çizği daha silikti 6 Haziran pazartesi,salı,çarşamba çizgi hiç görünmedi 6 Haziran 16 Haziran tarihleri arasında sık sık 2 gündebi birliktelik oldu. Yumurtlama dönemim geçti gebelik oluşmuşmudur benim gibi sabırsızlıkla bekleyenler varsa yazsın bu günler başka şekilde geçmez ..eğer tutdu ise ay sonundan önce evdeki testlerden belli olmaz beta hcg testide yaptırmak istemiyorum önce var derler sonrada tutmaz falan piskolojik olarak ağır gelir diye düşünüyorum. en iyisi beklemek offf ama beklemek çok sıkıcı cok sitresli Allah herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Benim daha önce 6 aylık düşüğüm oldu kanda pıhtılaşma varmış hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez iğne ve aspirine başlamalıymışım onun içinde geç öğrenmek istemiyorum.