hamilelik :(

DaisyB

Meleğim beni bırakma
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
66
Yer
İstanbul
adetten 5 6 gün önce korunmadan yapılan ilişkide hamilelik yüzdesi düşükmüdür ?? hamile olmak ıstıyorum ve adet belırtılerım basladı goguslerımde agrı ve adet olmadan 3 gun once isal oluyorum sebebını bılmıyorum :( adet olmak ıstemıyorummm inş hamıleyımdır :(:(

adetten 5 6 gün önce korunmadan yapılan ilişkide hamilelik yüzdesi düşükmüdür ?? hamile olmak ıstıyorum ve adet belırtılerım basladı goguslerımde agrı ve adet olmadan 3 gun once isal oluyorum sebebını bılmıyorum :( adet olmak ıstemıyorummm inş hamıleyımdır :(:(

yani büyük ,ihtimal ile düşük bir olasılık. yumurtlama günlerine denk getirirsen kalma oranın artar.

ortalama adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur.hatta adetin 1 hafta öncesi imkansız gibi bişeydir hamile kalmak eğer bdüzenli adet oluyorsan.

bazılarının yumurtlam dönemı daha gec olabılıyor öyleyse tutabılır ama madem gebelık ıstıyosun ozman adet olsanda bıtınce korunma adetten sonra9.gün basla gün asırı ılıskıye gırın korunmasız 19.güne dkar daha yüksek sansın olur böylece:16:

dr nevra nın sitesinden ovulasyon günlerine bakabilirsiniz bol şans.

Merhabalar size başımdan geçen trajık bir olayı anlatmak istiyorum, geçtiğimiz ara tatilinde memleketimde özel bir hastanede bayan bir doktora hamilelik düşündüğüm için test için gittim, doktor sanırım kamerayla alttan kontrol yaparken canım yandı bağırdım azarlayarak yaptı kontrolu oldukça tırstım. rahimde büyükçe yara var şimdilik hamilelik düşünemezsin dedi, smear yapmalıyız dedi. smear için söylediği tarihte orada olamayacağım içn gitmedim çünkü başka şehirde çalışıyordum. eşimin en büyük isteği de bebkti. ona bir bebk vermek istiyrdum. eşim memlekette çalışıyor, ben başka şehirde çalışıyorum. çalıştığım şehirde 2 hastane var ve bir bayan doktor var dediler sadece. bayan doktora randevu aldık ama gittiğimizde doktor izne ayrılmıştı. buradaki araştırmalar sonucunda çok korkmuştum koyu akıntım da arttığı için. rahim kanseri, kısırlık, hamile kalsam bebek de özür olabilir diye... memlekete gitmeme de 2 ay vardı. o süre içinde kafayı yemektense hastana de bulunan erkek doktora gittim. eşim erkek doktora gittiğim için onu aldatmakla suçladı, babamlara gidip kızınız böyle yapttı yüzümü yere eğdi demiş. yarın mahkemeye verecek. 2 yıllık evliyiz, 7 yıldır sevgiliyiz. birbirimiz iiçin ölüyrken yaşadığımın şoku atlatamadım, ağlamaktan uyku girmiyor gözüme...:(((

öncelikle çok geçmiş olsun bence eşini seviyorsan mahkede söyle ben seviyorum de ve boşanmayın erkekler bu konuda hassas olabliyorlar ama sen ona anlat kanserden şüpheleniyordum korktum de hem doktorlar sürekli gördükleri için umursamıyor dahi bunları anlat ona.araya birini sokun 9 yıl kolay mı ya hemen bırakılır mı... hiç olmadı dinde ferri davranılmaz de düşünsün bunları yazık etmesin size.

Merhabalar size başımdan geçen trajık bir olayı anlatmak istiyorum, geçtiğimiz ara tatilinde memleketimde özel bir hastanede bayan bir doktora hamilelik düşündüğüm için test için gittim, doktor sanırım kamerayla alttan kontrol yaparken canım yandı bağırdım azarlayarak yaptı kontrolu oldukça tırstım. rahimde büyükçe yara var şimdilik hamilelik düşünemezsin dedi, smear yapmalıyız dedi. smear için söylediği tarihte orada olamayacağım içn gitmedim çünkü başka şehirde çalışıyordum. eşimin en büyük isteği de bebkti. ona bir bebk vermek istiyrdum. eşim memlekette çalışıyor, ben başka şehirde çalışıyorum. çalıştığım şehirde 2 hastane var ve bir bayan doktor var dediler sadece. bayan doktora randevu aldık ama gittiğimizde doktor izne ayrılmıştı. buradaki araştırmalar sonucunda çok korkmuştum koyu akıntım da arttığı için. rahim kanseri, kısırlık, hamile kalsam bebek de özür olabilir diye... memlekete gitmeme de 2 ay vardı. o süre içinde kafayı yemektense hastana de bulunan erkek doktora gittim. eşim erkek doktora gittiğim için onu aldatmakla suçladı, babamlara gidip kızınız böyle yapttı yüzümü yere eğdi demiş. yarın mahkemeye verecek. 2 yıllık evliyiz, 7 yıldır sevgiliyiz. birbirimiz iiçin ölüyrken yaşadığımın şoku atlatamadım, ağlamaktan uyku girmiyor gözüme...:(((

eşin gercekten geri kafalıymıs tmm ıstemeyebılır sen bılmıyormusun ıstemedıgımı dıye sorabılır fakat sebeını ogrenır dırek bosanma oluyorsa bence sen bır kez daha dusun ve uzulme sen cocugun ve kendını dusunuyorsun onun dusundugu seye bak onyargılı üzüldüm senın adına gecmıs olsun bende kadın doktora dıye randevu aldım bı baktım asıstanı erkek doktor muane edıcek ılk once muane olmayacaktım eşim istemiyor hemde ben utanıyorum dıye ama gıttıkce saglıgımdan suphelenmee basladım devamlı sistit oluyordum böbrek tasım devamlı ıltıhap yapıyordu ıdrar yollarımda muane oldum ve eşimde bunu anlayıslıkla karsıladı ha sımdı devlet hastanesıne gıtmıyorumda ozele gıdıyorum o ayrı konu bayana gıdıyorm. bosanmak bu kadar kolay degıl terbıyesızlık yapmıs eşin eşine anlat hepsını bstan senı vıcdanınla basbasa bırakıyorum de.

arkadaslar teşekkür ederim çok üzüldüm ama olmayacagına :(:( adetım bir ay duzensızlestı sol yumurtadaki kistten dolayı ama şimdi duzeldı son bir ayda su an bılmıyorum nasıl 28ınde olacakmıyım belli değil

sağolun arkadaşlar her şeyi anlattım, dinlemiyor sen yalancısın, aldattın tiksiniyorum senden diyor... o kadar çok seviyordum ki onu kendisine ve ailesine bir kere saygısızlığım olmadı... aileme bile gidip kızınız beni aldattı yüzümü yere egdi demiş, kaç kere aradım bakmıyor telefona, annemi babamı arayıp kızınıza söyleyin aramasın beni demiş.. babam aradı arama artık şu adamı tenezzül etme arkandayım sonuna kadar dedi.. eşimle ailesi ve ailem aynı şehirdeler... ben yeni atandım eşimden 1200 km uzakta bir şehirdeyim... öyle krgınım öyle mutsuzum ki... eğer bunca yıldan bunca güzel yaşanmışlıktan sonra onsuzluğa alışabileceğimi bilsem bir dakika durmam ayrılırım, annesiyle konuştum, kızım eşinin öyle olduğunu biliyordun neden gittin dedi, anlatıyorum burada bayan yok diye anlamıyor olsun buraya gelince tatilde gitseydin diyor... 2ay sonrasına ancak gideceğim ama o da anlamıyor...

canım keşke erkege gıttıgını soylemeseydın neden soyledın madem boyle bırsey olacagını bılıyordun . Ayrıca senın aılen arkanda hiç bir seyden korkma korkacagın birseyde yok kusura bakma ama cıdden geri kafalılarmıs erkek doktora gıttın dıye aldatılıyormu yaa ! sok oldum benım smear testımıde aynı erkek doktor yaptı ve bana sakın ol abisi dıyordu yaşlıda degil düşün yani nasıl yaklasıyorlar ınsana . allahtan doktor degılsın sana gelen erkek hastalarada mudahale ederdi anlamıyorum aldatmam muane etmekse sen kendını bılıyorsun guzelım senden ıgrenc hiç birseyı yok . kendını eksık hıssteme boyun da egme bu kadarını soylım sana. ayrılın bosanın dıye kıımsenın dıcegı bısı degıl bu kımsenın haddıne degıl fakat ılk once aranızda tam olarak konusun ne bu ya sacma sapan seymı olur aldatılmak oyle olmaz cevresındekılere baksın . ayrıca bir erkek olarak kadın doktora gıderse omu aldatıyor olcaktı düşüncesiz ya. allahtan cocugunuz yok bu sorunları yasarken gecmıs olsun ne dıyım .

Back