Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetten 5 6 gün önce korunmadan yapılan ilişkide hamilelik yüzdesi düşükmüdür ?? hamile olmak ıstıyorum ve adet belırtılerım basladı goguslerımde agrı ve adet olmadan 3 gun once isal oluyorum sebebını bılmıyorum adet olmak ıstemıyorummm inş hamıleyımdır
Merhabalar size başımdan geçen trajık bir olayı anlatmak istiyorum, geçtiğimiz ara tatilinde memleketimde özel bir hastanede bayan bir doktora hamilelik düşündüğüm için test için gittim, doktor sanırım kamerayla alttan kontrol yaparken canım yandı bağırdım azarlayarak yaptı kontrolu oldukça tırstım. rahimde büyükçe yara var şimdilik hamilelik düşünemezsin dedi, smear yapmalıyız dedi. smear için söylediği tarihte orada olamayacağım içn gitmedim çünkü başka şehirde çalışıyordum. eşimin en büyük isteği de bebkti. ona bir bebk vermek istiyrdum. eşim memlekette çalışıyor, ben başka şehirde çalışıyorum. çalıştığım şehirde 2 hastane var ve bir bayan doktor var dediler sadece. bayan doktora randevu aldık ama gittiğimizde doktor izne ayrılmıştı. buradaki araştırmalar sonucunda çok korkmuştum koyu akıntım da arttığı için. rahim kanseri, kısırlık, hamile kalsam bebek de özür olabilir diye... memlekete gitmeme de 2 ay vardı. o süre içinde kafayı yemektense hastana de bulunan erkek doktora gittim. eşim erkek doktora gittiğim için onu aldatmakla suçladı, babamlara gidip kızınız böyle yapttı yüzümü yere eğdi demiş. yarın mahkemeye verecek. 2 yıllık evliyiz, 7 yıldır sevgiliyiz. birbirimiz iiçin ölüyrken yaşadığımın şoku atlatamadım, ağlamaktan uyku girmiyor gözüme...((