• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik..

edanur_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
182
2
66
İstanbul
herkeze mrb. 1,5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz üstelik hapta kullanmadım ama çocuk olmadı.doktora gitmeli miyim. lütfen cevap..

4 aya erken bi süre diyorlar ama bence kesinlikle gitmelisin..ben gitmedim bak8ay bekledim bi gittim kist cıktı..yani git ki için rahat etsin bi şeyin yoksa otur bekle paşa paşa..ama varsa da müdahale et..en ezından bi baksın hormonlarına,rahim temiz mi ?eşinin sperm testi de cok önemli..

4 aya erken bi süre diyorlar ama bence kesinlikle gitmelisin..ben gitmedim bak8ay bekledim bi gittim kist cıktı..yani git ki için rahat etsin bi şeyin yoksa otur bekle paşa paşa..ama varsa da müdahale et..en ezından bi baksın hormonlarına,rahim temiz mi ?eşinin sperm testi de cok önemli..
Önerin için teşekkür ederim ama geçen idrar yolum enfeksiyon kaptı gittim jinekolojik muayenede yumurtalıkta ve rahimde problem yok dedi. kararsızım..

bence bir görün.Yumurtalıklarda sorun yoktur ama belki hormonlarda sorun vardır.Hormonlara da baktırmalısın.

bence bir görün.Yumurtalıklarda sorun yoktur ama belki hormonlarda sorun vardır.Hormonlara da baktırmalısın.
korkuyorum da açıkçası olumsuz birşey duyarsam diye.üstelik bu son ay tam 9 gün gecikmeden sonra adet oldum.korunmayı bıraktıktan sonra hep geç olmaya başladı 5 gün geçmişti diğer ayda da , 4 aydır gecikiyor hep. hiç bir şey anlamadım gitti..

geçmiş olsun bu arada. tedaviden sonra olur ama çocuğun canım merak etme..

korkuyorum da açıkçası olumsuz birşey duyarsam diye.üstelik bu son ay tam 9 gün gecikmeden sonra adet oldum.korunmayı bıraktıktan sonra hep geç olmaya başladı 5 gün geçmişti diğer ayda da , 4 aydır gecikiyor hep. hiç bir şey anlamadım gitti..

ben de korunmayı bırakınca gecikmeler başlamıştı o normal..rahmin temizmiş güzel bir haber...idrar yolu enfeksiyonu iltihap varsa edavi ol...hormonlara da baktır sonra da bekle bence...hayırlısı bu kadar üzülme daha cok yenisin..

inş.olur canım içim kan ağlıyor rabbim anne diyen bir varlık verir inş. bana da...cok istiyorum çokkkkkkkkkk her isteyene inş..

Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Bende 2 senelik evliyim 10 ay vajinismus belasıyla uğraştım üstelikk doğum kontrol hapı kulllandım bebek istediğim için 6 aydır içmiyorum ve 2 aydır bebek için uğraşıyorum umarım aksi bir durum olmaz kendi kendime evham yapmaya başladım bende

6 ayı tamamladıktan sonra doktora gitmeni tavsiye ederim. normalde bu süre 1 yıldır, ama sen biraz acelecisin anlaşılan.:6: 6 aydan önce gidersen doktorlar pek ciddiye almadıklarından ileri tetkik ve tedavi yapmıyorlar genelde.

Nerden okudum ben bu yazıyıı :30:
saol arkadaşım beni de panik yaptın yaa yeni yılın ilk gününde :44: düşünürümde düşünürüm artık ben

ama gene de 4 ay doktorlar gözünde erken bi tarih, biraz daha deneyin.
ve pozitif düşün

Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Bende 2 senelik evliyim 10 ay vajinismus belasıyla uğraştım üstelikk doğum kontrol hapı kulllandım bebek istediğim için 6 aydır içmiyorum ve 2 aydır bebek için uğraşıyorum umarım aksi bir durum olmaz kendi kendime evham yapmaya başladım bende

inşallah en kısa sürede allah hepimize yaşatır o duyguyuu..sende benim gibi takmamalısın canım.ayrıca bayağ da olmuş hapı bırakalı olur yani artık

tamam kısa bir süre ama hep yumurtlama günümü takip ettim, ilaç kullanmadımm o yüzden olmayınca biraz panikledim açıkçası.sistresten hep gecikiyo her ay hamileyim diye geziyorum.

Back