Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerin için teşekkür ederim ama geçen idrar yolum enfeksiyon kaptı gittim jinekolojik muayenede yumurtalıkta ve rahimde problem yok dedi. kararsızım..4 aya erken bi süre diyorlar ama bence kesinlikle gitmelisin..ben gitmedim bak8ay bekledim bi gittim kist cıktı..yani git ki için rahat etsin bi şeyin yoksa otur bekle paşa paşa..ama varsa da müdahale et..en ezından bi baksın hormonlarına,rahim temiz mi ?eşinin sperm testi de cok önemli..
korkuyorum da açıkçası olumsuz birşey duyarsam diye.üstelik bu son ay tam 9 gün gecikmeden sonra adet oldum.korunmayı bıraktıktan sonra hep geç olmaya başladı 5 gün geçmişti diğer ayda da , 4 aydır gecikiyor hep. hiç bir şey anlamadım gitti..bence bir görün.Yumurtalıklarda sorun yoktur ama belki hormonlarda sorun vardır.Hormonlara da baktırmalısın.
geçmiş olsun bu arada. tedaviden sonra olur ama çocuğun canım merak etme..4 aya erken bi süre diyorlar ama bence kesinlikle gitmelisin..ben gitmedim bak8ay bekledim bi gittim kist cıktı..yani git ki için rahat etsin bi şeyin yoksa otur bekle paşa paşa..ama varsa da müdahale et..en ezından bi baksın hormonlarına,rahim temiz mi ?eşinin sperm testi de cok önemli..
korkuyorum da açıkçası olumsuz birşey duyarsam diye.üstelik bu son ay tam 9 gün gecikmeden sonra adet oldum.korunmayı bıraktıktan sonra hep geç olmaya başladı 5 gün geçmişti diğer ayda da , 4 aydır gecikiyor hep. hiç bir şey anlamadım gitti..
geçmiş olsun bu arada. tedaviden sonra olur ama çocuğun canım merak etme..
inş.olur canım içim kan ağlıyor rabbim anne diyen bir varlık verir inş. bana da...cok istiyorum çokkkkkkkkkk her isteyene inş..
Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Bende 2 senelik evliyim 10 ay vajinismus belasıyla uğraştım üstelikk doğum kontrol hapı kulllandım bebek istediğim için 6 aydır içmiyorum ve 2 aydır bebek için uğraşıyorum umarım aksi bir durum olmaz kendi kendime evham yapmaya başladım bende