• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

aleyna tayhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Gecen ayin 24 unde catlatma ignesi oldum arasindan 10 gun gecti ve test yaptirdim bugun sonuc boyle cikti ama sizce bu ne anlama gelir doktorumada sordm ama olabilir ama dupbaston ilacj vermisti 5 gun sonra bitince tekrar yaptir dedi ama benim kafam karisti heyecanlandim sizce varmi yokmu gebelik

Eklentiler

• Screenshot_20260404_161558_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20260404_161558_Samsung Notes.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 30
Gecen ayin 24 unde catlatma ignesi oldum arasindan 10 gun gecti ve test yaptirdim bugun sonuc boyle cikti ama sizce bu ne anlama gelir doktorumada sordm ama olabilir ama dupbaston ilacj vermisti 5 gun sonra bitince tekrar yaptir dedi ama benim kafam karisti heyecanlandim sizce varmi yokmu gebelik
Çok yeni bi gebelik iki günde bir yükselişini kontrol edin inşallah devam ederi🙏

Üçkere yaptım ben çatlatma iğnesi 6. 7.günden sonra hiç pozitif görmedim ben 10gün geçmiş inşallah tutar iyi düşünün pazartesi yine verirsiniz

Ben 8gün önce kan verdim negatifti pcos var bende adetlerim düzenli değil olmayınca yine test yaptım bir ümit tüm testlerimde ikinci çizgi çıkıyor olabilir mi pozitif olur mu bilmiyorum ya kalitrsi çok fazla düşüyor ama çok belli

Eklentiler

• IMG_2061.webp
    IMG_2061.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2055.webp
    IMG_2055.webp
    13 KB · Görüntüleme: 28
Üçkere yaptım ben çatlatma iğnesi 6. 7.günden sonra hiç pozitif görmedim ben 10gün geçmiş inşallah tutar iyi düşünün pazartesi yine verirsiniz
Ben evde kendim denemedim ama nirmalde bana da doktorum 15 gun gecince test ver dedi ama dayanamadim bugun 10 gunde yaptim bu sekilde cikti sonuc

Ben 8gün önce kan verdim negatifti pcos var bende adetlerim düzenli değil olmayınca yine test yaptım bir ümit tüm testlerimde ikinci çizgi çıkıyor olabilir mi pozitif olur mu bilmiyorum ya kalitrsi çok fazla düşüyor ama çok belli
BEnde senin gibiyim pcos bendede var ama hic bole bir sey yasamadim

Ben evde kendim denemedim ama nirmalde bana da doktorum 15 gun gecince test ver dedi ama dayanamadim bugun 10 gunde yaptim bu sekilde cikti sonuc
Ben 5.günden itibaren yapmıştım çok çok silikti sonradan negatif oldu işte sizinki de böyleyse hamilesiniz inşallah

Çok net ikinci çizgi var sizde. Bence yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın yine çizgi çıkarsa kan verin hayırlı olsun

İlk gebeliğimde dpo9'da 10,33 çıkmıştı kan sonucum. 10 için gri bölge demişti doktorum. Takip edin 2 günde bir kan vererek, güzel yükselirse gebesiniz inşallah

bir hafta sonra sonuç nehatiften pozitife dönermiki acaba yaşayan var mı

Back
X