• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busraylabizze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
reglm 6 gün gecikti arada akıntı regl gibi kramplar ağrı oluyor ama saniyelik hemen geri duruyor ara ara devam ediyor boğazım aşırı kuru gözlerim çok uykusuz acıyor batıyor ilk defa bu kadar çok gecikme oldu hiç aranızda test yapsa bile negatif çıkıp kan testinde hamile olan oldu mu

reglm 6 gün gecikti arada akıntı regl gibi kramplar ağrı oluyor ama saniyelik hemen geri duruyor ara ara devam ediyor boğazım aşırı kuru gözlerim çok uykusuz acıyor batıyor ilk defa bu kadar çok gecikme oldu hiç aranızda test yapsa bile negatif çıkıp kan testinde hamile olan oldu mu
Benimde 11 gün gecikti ilk gecikme günlerinde test yaptım negatif çıkınca umursamadım ama hala sokulmeyince ve senin gibi ağrılar yaşayınca bugün ilk idrarla değil ama miratech erken gebelikle test yaptım gene negatif çıktı hala ağrım var uykum var göğüslerim koltuk altima doğru batıyor falan filan ilk gecikme günlerinde de miratech yapmıştım bilmiyorum sen hangi marka yaptin

Back