- 3 Nisan 2025
- 12
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Sudeiremculha
6 marta adet oldum 28 günde döngüm ama hala olmadım kan ve hamilelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi 8 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence olabilme ihtimali var yumurtlama gununuzu biliyor musunuz ve adet belirtiniz vs varmı ?6 marta adet oldum 28 günde döngüm ama hala olmadım kan ve hamilelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi 8 gün geçti
Kaç gün beklemem lazım geç döllenme olabilir mi sizce sol kasıkta kıramp giriyor ve göğüs ucu ağrısı var başka bir şey yokBence olabilme ihtimali var yumurtlama gununuzu biliyor musunuz ve adet belirtiniz vs varmı ?
Yumurtlama gününü bilmiş olsaydın ondan ortlama 12,14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum tatlım ama geç döllenmeyse de çıkardı gibi ama çünkü adet günün sanirim geçmiş bayaa bende şuan aynı durumdayim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hakkımızda hayırlısıKaç gün beklemem lazım geç döllenme olabilir mi sizce sol kasıkta kıramp giriyor ve göğüs ucu ağrısı var başka bir şey yok
Yumurtlama gününü bilmiş olsaydın ondan ortlama 12,14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum tatlım ama geç döllenmeyse de çıkardı gibi ama çünkü adet günün sanirim geçmiş bayaa bende şuan aynı durumdayim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hakkımızda hayırlısa
Adet belirttisi yok inşallah hayırlısı olsun normal mi yani bu durum hiç geçmedi benim döngüm düzenli idi hep ilk kez böyle oldumYumurtlama gününü bilmiş olsaydın ondan ortlama 12,14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum tatlım ama geç döllenmeyse de çıkardı gibi ama çünkü adet günün sanirim geçmiş bayaa bende şuan aynı durumdayim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hakkımızda hayırlısı![]()
Duzenli cinsel ilişki olduysa muhtemelen vardır inşallah 1,2 gün sonra tekrar dene bakalım testi ne çıkacak ulturosonda filan bakdimi doktor yoksa sadece kan mi verdinizAdet belirttisi yok inşallah hayırlısı olsun normal mi yani bu durum hiç geçmedi benim döngüm düzenli idi hep ilk kez böyle oldum
Kan sadece düzenli ilişki oldu evetDuzenli cinsel ilişki olduysa muhtemelen vardır inşallah 1,2 gün sonra tekrar dene bakalım testi ne çıkacak ulturosonda filan bakdimi doktor yoksa sadece kan mi verdiniz
Anladim hakkında hayırlısı kuzum Allah gönlüne göre versin birazdaha bekle bakalım bı sonuç alamassan bı kadın doğuma gozukKan sadece düzenli ilişki oldu evet
Kaç yaşındasın bu arada ilk gebeliğin mi olacakKan sadece düzenli ilişki oldu evet
İnşallah öyle olur hayırlı ile evlat sahibi olmak isterimAnladim hakkında hayırlısı kuzum Allah gönlüne göre versin birazdaha bekle bakalım bı sonuç alamassan bı kadın doğuma gozuk
bir düşük oldu 23 yaşKaç yaşındasın bu arada ilk gebeliğin mi olacak
Allah bidaha yaşatmasın inşallah geçmiş olsunbir düşük oldu 23 yaş
Sağolun inşallah onun için dikkat ediyorumAllah bidaha yaşatmasın inşallah geçmiş olsun
Biraz daha mi beklemem lazım sizce geç döllenme olabilir diye çünkü adet olmadım 6 marta oldum en sonBende ilk oğluma geç döllenme ile hamile kaldım adetim geçerdi giderdim doktora test verirdim bişey yok kanda idrarda yok en son adetim 6-7 gün mu ne geçmişti de artık çıkmıştı kanda ondan önce yaptığım hiçbir teste ne evde ne hastanede çıkmamıştı velet şimdi 1.5 yaşında bana o zamanlar çok çektirdi![]()
Kan testi verdiniz mi bu süredeBiraz daha mi beklemem lazım sizce geç döllenme olabilir diye çünkü adet olmadım 6 marta oldum en son
Çarşamba günü verdim negatif çıktı doktor tekrar gel dediKan testi verdiniz mi bu sürede
Aynen öyle tekrar verin geç dollenme De işler farklı oliyor mesela benim hamile kaldığım gün 28 Ekim falan miydi neydi doktor onu geç döllenme diye 5 kaşıma yapti öyle hesapladı biraz değişik o yaÇarşamba günü verdim negatif çıktı doktor tekrar gel dedi