Hamilelik

Sudeiremculha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
12
1
1
23
6 marta adet oldum 28 günde döngüm ama hala olmadım kan ve hamilelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi 8 gün geçti

Kaç gün beklemem lazım geç döllenme olabilir mi sizce sol kasıkta kıramp giriyor ve göğüs ucu ağrısı var başka bir şey yok
Yumurtlama gününü bilmiş olsaydın ondan ortlama 12,14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum tatlım ama geç döllenmeyse de çıkardı gibi ama çünkü adet günün sanirim geçmiş bayaa bende şuan aynı durumdayim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hakkımızda hayırlısı 🤷

Yumurtlama gününü bilmiş olsaydın ondan ortlama 12,14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum tatlım ama geç döllenmeyse de çıkardı gibi ama çünkü adet günün sanirim geçmiş bayaa bende şuan aynı durumdayim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hakkımızda hayırlısa

Yumurtlama gününü bilmiş olsaydın ondan ortlama 12,14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum tatlım ama geç döllenmeyse de çıkardı gibi ama çünkü adet günün sanirim geçmiş bayaa bende şuan aynı durumdayim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hakkımızda hayırlısı 🤷
Adet belirttisi yok inşallah hayırlısı olsun normal mi yani bu durum hiç geçmedi benim döngüm düzenli idi hep ilk kez böyle oldum

Adet belirttisi yok inşallah hayırlısı olsun normal mi yani bu durum hiç geçmedi benim döngüm düzenli idi hep ilk kez böyle oldum
Duzenli cinsel ilişki olduysa muhtemelen vardır inşallah 1,2 gün sonra tekrar dene bakalım testi ne çıkacak ulturosonda filan bakdimi doktor yoksa sadece kan mi verdiniz

Bende ilk oğluma geç döllenme ile hamile kaldım adetim geçerdi giderdim doktora test verirdim bişey yok kanda idrarda yok en son adetim 6-7 gün mu ne geçmişti de artık çıkmıştı kanda ondan önce yaptığım hiçbir teste ne evde ne hastanede çıkmamıştı velet şimdi 1.5 yaşında bana o zamanlar çok çektirdi 😃😃😃

Bende ilk oğluma geç döllenme ile hamile kaldım adetim geçerdi giderdim doktora test verirdim bişey yok kanda idrarda yok en son adetim 6-7 gün mu ne geçmişti de artık çıkmıştı kanda ondan önce yaptığım hiçbir teste ne evde ne hastanede çıkmamıştı velet şimdi 1.5 yaşında bana o zamanlar çok çektirdi 😃😃😃
Biraz daha mi beklemem lazım sizce geç döllenme olabilir diye çünkü adet olmadım 6 marta oldum en son

Back
X