Merhaba kızlar şimdi biz 5 arkadaşız yaşı küçük arkadaşlarım yada hesap açmayan arkadaşlarımda bu hesaptan yazıyor birden fazla kişi yazıyoruz yani ondan konudan konuya atlıyoruz . Herneyse bugün banu (21) aldı arkadaşımızın derdini yazıyoruz. 6 aydır düzgün giden bir ilişkim var ve birlikte olduğumuz süre boyunca her ay en az 5 6 kere ilişkiye girdik (hepsi condom ile korunmalı ve condomların hepsi sağlamdı.) ve 5 aydan beri regl düzensizliği yaşıyorum regl tarihime yakın sadece kahverengi lekelenme oluyor bir süre sonra regl geliyor fakat regllerim 5 ay öncesinde reglm yine düzenli tarihlerde gelmiyordu bunu önceden yada şimdi sorun etmiyorum sorun ettiğim tek şey 5 ay önce reglm yoğun, ağrılı, çok ve 7 gün boyunca sürüyordu şimdi ise 1. 2. Gün ağrılı geçiyor fakat 4 5 yada max 6 gün sürüyor ve daha hafif yani 2. Günden itibaren azalmaya başlıyor ve resmen son günlerde hiç gelmiyor ne olduğunu kestiremiyorum hamilelik testi yapmamı söylüyor bazı arkadaşlarım sizce normal midir? yada ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?