Çok teşekkür ederim sizi de tebrik ediyorumKaçta duyulur bilmiyorum ama 1300e yakındı kalp atışı daha duyulmamıştı
1300lu beta değerinden yaklaşık 2 hafta sonra bebeği görmüştük,3 hafta sonrası da kalp atışını duymuştuk
Beta hcg kaçta keseyi gördünüz acabaKaçta duyulur bilmiyorum ama 1300e yakındı kalp atışı daha duyulmamıştı
1300lu beta değerinden yaklaşık 2 hafta sonra bebeği görmüştük,3 hafta sonrası da kalp atışını duymuştuk
En son regl gününü baz alırlar betayla değil ultrasonda da bildiğim kadarıyla 3 bin kusurlerde kese gozukebilirKızlar hepinize merhabalar aranızda yeniyim sormak istediğim bir kaç şey var 3 günlük gecikmeyle bugün Allah’ın izniyle hamile olduğumu öğrendim :) beta değerim 692.8 çıktı kaç haftalık olmuş oluyor ve kese kalp atışı gibi şeyleri ne zaman duymuş olurum :)
Ben 1 kez beta baktırdım onda da dediğim gibi 1300e yakindiBeta hcg kaçta keseyi gördünüz acaba
Değerle hafta belielenmez. Adetin 3 gun geciktigi için 4+3 oluyorsun. Değerin 1500 lerdeyken vajinal görünebilir. 5+ haftada gitmen daha mantıklı. Kalp atışına ben 6+6 da gittim. 7. Hafta olmuş oluyor yani:)Kızlar hepinize merhabalar aranızda yeniyim sormak istediğim bir kaç şey var 3 günlük gecikmeyle bugün Allah’ın izniyle hamile olduğumu öğrendim :) beta değerim 692.8 çıktı kaç haftalık olmuş oluyor ve kese kalp atışı gibi şeyleri ne zaman duymuş olurum :)
Benim de pazartesi 1324 dü cuma gitsem gözükür mü kese acaba kiBen 1 kez beta baktırdım onda da dediğim gibi 1300e yakindi
5 gün sonrası doktora gittiğimde keseyi görmüştü ama daha bebeği görmemişti
beta 1300den 2 hafta sonrası da bebeği gördü
3 -4 hafta sonrası da kalp atışı
4+3 1 ay 3 günlük mü oluyor kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum:)Değerle hafta belielenmez. Adetin 3 gun geciktigi için 4+3 oluyorsun. Değerin 1500 lerdeyken vajinal görünebilir. 5+ haftada gitmen daha mantıklı. Kalp atışına ben 6+6 da gittim. 7. Hafta olmuş oluyor yani:)
Oyle dıyınce cok kucuk dimi:) evet ama dıdının dıdısı sormadıkca su kadar aylık hamılelık demiyckssin. 4 hafta. 15 hafta 38 hafta gibi:))4+3 1 ay 3 günlük mü oluyor kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum:)
Selam canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına. Belirtilerinden biraz bahseder misin rica etsem ? Neler fark ettin ?Kızlar hepinize merhabalar aranızda yeniyim sormak istediğim bir kaç şey var 3 günlük gecikmeyle bugün Allah’ın izniyle hamile olduğumu öğrendim :) beta değerim 692.8 çıktı kaç haftalık olmuş oluyor ve kese kalp atışı gibi şeyleri ne zaman duymuş olurum :)
Aa mesela 1 aylık ya aylık olarak söyleseniz bana daha iyi idrak ederim belki kaç aylıkken duyacağım kalp atışını ve kesesini :))))Oyle dıyınce cok kucuk dimi:) evet ama dıdının dıdısı sormadıkca su kadar aylık hamılelık demiyckssin. 4 hafta. 15 hafta 38 hafta gibi:))
Merhaba çok teşekkür ederim benim 3 günlük gecikmem vardı haricinde ara sıra gelen kasık ağrılarım adet olacakmış gibi ağrıydı onlar vardı ve göğüslerim sanki 2 beden büyüdü ve inanılmaz hassastı uçlarım ve göğsüm çok ağrıyorduSelam canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına. Belirtilerinden biraz bahseder misin rica etsem ? Neler fark ettin ?
Cevap verdigin için teşekkür ederim.Merhaba çok teşekkür ederim benim 3 günlük gecikmem vardı haricinde ara sıra gelen kasık ağrılarım adet olacakmış gibi ağrıydı onlar vardı ve göğüslerim sanki 2 beden büyüdü ve inanılmaz hassastı uçlarım ve göğsüm çok ağrıyordu
Allah gönlünüze göre versin inşallahCevap verdigin için teşekkür ederim.
Benim de çok belirtilerim var adet tarihim yarın normalde onu bekliyorum gelmese öyle test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?