- 20 Aralık 2024
- 15
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi Ayse kutluu
Adetim 15 gün gecikti ve dün biraz kan geldi o yüzden bende doktora gittim doktor da kese görür gibi oldum dedi sonra kan ve idrarda da hcg değeri öyle çıkınca şaşırdımCanım kese olmuş olsaydı rahime tutunmuş olurdu ve kesinlikle kanda beta hcg yükselmeye başlamış olurdu. Kaç gün var adetine canım
Düzenli 28 günde olurdum ilk defa bu kadar geciktiPeki adetin düzenli mi canım senin veya böyle gecikmeler yaşıyor musun canım
Canım o zaman çıkardı 15 gün gecikmiş sonuçta. Belki bu ay stres veya başka bir şeyden kaynaklı gecikmiş de olabilirDüzenli 28 günde olurdum ilk defa bu kadar gecikti
Galiba bende anlayamadım test yaptım pozitif çıktı hemde 3 tane sonra test yaptım 3’ğ de pozitif hastaneden geldikten sonra test yaptım negatif çıktı ve kanamam olmaya başladı yani ne olduğunu anlayamıyorumCanım o zaman çıkardı 15 gün gecikmiş sonuçta. Belki bu ay stres veya başka bir şeyden kaynaklı gecikmiş de olabilir
O zaman canım evde test yaptığın zamanlarda demek ki kimyasal gebelik geçiriyordunuz o yüzden pozitif çıkıyordu belkiGaliba bende anlayamadım test yaptım pozitif çıktı hemde 3 tane sonra test yaptım 3’ğ de pozitif hastaneden geldikten sonra test yaptım negatif çıktı ve kanamam olmaya başladı yani ne olduğunu anlayamıyorum
Kimyasal gebelik nasıl oluyorBence kimyasal gebelik geçirdin kese var ama içi boş değerin yükselmiş testte pozitif çıkmış ama aslında gebe değilsin tüm belirtiler gebelik gibi
O zaman canım evde test yaptığın zamanlarda demek ki kimyasal gebelik geçiriyordunuz o yüzden pozitif çıkıyordu belki
Hamile olma ihtimalin asla yokMerhaba arkadaşlar en son Eylül ayının 25de ilişkiye girdim ilişkiye girmeden 3 4 gün önce bitmişti reglim ve prezervatifle korunduk 3 aydır da bir daha ilişkiye girmedik ekim ayında test yaptım tek çizgi çıktı aynı gün regl oldum kasım ayında yine regl oldum ve 2 tane test yaptım yine aynı tek çizgi çıktı iki testte bu ay yine regl oldum ve bu hafta test yaptım tek çizdiydi hiç belirtim yok midem fln bulanmıyo veya başka bişey 3 aydır sabit aynı kilomdayım ve reglim 5-7 gün sürüyo ilk 3 gün dolu dolu kırmızı geliyor 4 5 gün hafif 6 7 gün bitiyo toplam 4 test yaptım hepsi negatif hamile olma ihtimalim var mıdır kızlar yardımcı olur musunuz acaba lütfen İçimdeki korkuyu atamıyorum bir türlü