Hamilelik

Ayse kutluu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
15
2
23
ultrasonla kese var gibi dediler ben kan ve idrar verdim hamilelik yok dediler acaba yeni oluştuğu için çıkmamış olabilir mi hcg 0.100 çıktı

Canım kese olmuş olsaydı rahime tutunmuş olurdu ve kesinlikle kanda beta hcg yükselmeye başlamış olurdu. Kaç gün var adetine canım

Canım kese olmuş olsaydı rahime tutunmuş olurdu ve kesinlikle kanda beta hcg yükselmeye başlamış olurdu. Kaç gün var adetine canım
Adetim 15 gün gecikti ve dün biraz kan geldi o yüzden bende doktora gittim doktor da kese görür gibi oldum dedi sonra kan ve idrarda da hcg değeri öyle çıkınca şaşırdım

Canım o zaman çıkardı 15 gün gecikmiş sonuçta. Belki bu ay stres veya başka bir şeyden kaynaklı gecikmiş de olabilir
Galiba bende anlayamadım test yaptım pozitif çıktı hemde 3 tane sonra test yaptım 3’ğ de pozitif hastaneden geldikten sonra test yaptım negatif çıktı ve kanamam olmaya başladı yani ne olduğunu anlayamıyorum

Bence kimyasal gebelik geçirdin kese var ama içi boş değerin yükselmiş testte pozitif çıkmış ama aslında gebe değilsin tüm belirtiler gebelik gibi

Galiba bende anlayamadım test yaptım pozitif çıktı hemde 3 tane sonra test yaptım 3’ğ de pozitif hastaneden geldikten sonra test yaptım negatif çıktı ve kanamam olmaya başladı yani ne olduğunu anlayamıyorum
O zaman canım evde test yaptığın zamanlarda demek ki kimyasal gebelik geçiriyordunuz o yüzden pozitif çıkıyordu belki

hamileliğin ilk beş haftası içinde, yani döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşip embriyoya dönüştüğü yerleşme döneminin ilk haftasında gebeliğin düşükle sonuçlanmasıdır. İnternette öyle yazıyor bi de benim bildiğim kadarıyla vücut eğer bi bebeği döllendiği zaman eğer kromozomlarında bir anormallik gördüğü zaman vücut bunu atıyor diye biliyorum.

Bir arkadaşım yaşamıştı şöyle söylemiş doktor herşey hamile birinde olması gerektiği gibi kese var ama bebek yok beta hcg başta yükseliyor hamileymişsin gibi ama sonra düşüyor hamile gibi görünüyorsun ama değilsin yalancı gebelik yani

Merhaba arkadaşlar en son Eylül ayının 25de ilişkiye girdim ilişkiye girmeden 3 4 gün önce bitmişti reglim ve prezervatifle korunduk 3 aydır da bir daha ilişkiye girmedik ekim ayında test yaptım tek çizgi çıktı aynı gün regl oldum kasım ayında yine regl oldum ve 2 tane test yaptım yine aynı tek çizgi çıktı iki testte bu ay yine regl oldum ve bu hafta test yaptım tek çizdiydi hiç belirtim yok midem fln bulanmıyo veya başka bişey 3 aydır sabit aynı kilomdayım ve reglim 5-7 gün sürüyo ilk 3 gün dolu dolu kırmızı geliyor 4 5 gün hafif 6 7 gün bitiyo toplam 4 test yaptım hepsi negatif hamile olma ihtimalim var mıdır kızlar yardımcı olur musunuz acaba lütfen İçimdeki korkuyu atamıyorum bir türlü

Merhaba arkadaşlar en son Eylül ayının 25de ilişkiye girdim ilişkiye girmeden 3 4 gün önce bitmişti reglim ve prezervatifle korunduk 3 aydır da bir daha ilişkiye girmedik ekim ayında test yaptım tek çizgi çıktı aynı gün regl oldum kasım ayında yine regl oldum ve 2 tane test yaptım yine aynı tek çizgi çıktı iki testte bu ay yine regl oldum ve bu hafta test yaptım tek çizdiydi hiç belirtim yok midem fln bulanmıyo veya başka bişey 3 aydır sabit aynı kilomdayım ve reglim 5-7 gün sürüyo ilk 3 gün dolu dolu kırmızı geliyor 4 5 gün hafif 6 7 gün bitiyo toplam 4 test yaptım hepsi negatif hamile olma ihtimalim var mıdır kızlar yardımcı olur musunuz acaba lütfen İçimdeki korkuyu atamıyorum bir türlü
Hamile olma ihtimalin asla yok

X